Рецепт М'ясо з чорносливом в мультиварці фото

М'ясо з чорносливом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Любіть незвичайні поєднання в стравах? Тоді пропоную спробувати дивовижно ніжне, соковите і ароматне м'ясо з чорносливом в мультиварці.

Опис приготування:

Приготувати м'ясо з чорносливом в мультиварці досить просто. Ця страва не вимагає особливих кулінарних навичок, а смак його неймовірний.

  • Свинина - 1 кілограм (або інше м'ясо)
  • Чорнослив - 150 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
м'ясо з чорносливом в мультиварці - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса з чорносливом в мультиварці слід почати з підготовки свинини (втім, можна також використовувати будь-яке інше м'ясо або курку). М'ясо вимити, просушити і нарізати порційними шматочками.
м'ясо з чорносливом в мультиварці - фото крок 2
2. У чашу мультиварки налити трохи рослинного масла і відправити туди м'ясо. Включити режим Жарка на 5-10 хвилин, щоб у м'яса утворилася апетитна золотава скоринка.
м'ясо з чорносливом в мультиварці - фото крок 3
3. Поки обсмажується м'ясо можна очистити і нарізати дрібними кубиками цибулину.
м'ясо з чорносливом в мультиварці - фото крок 4
4. Надіслати цибулю в чашу мультиварки і смажити ще хвилин 5, поки цибуля не стане м'яким і прозорим.
м'ясо з чорносливом в мультиварці - фото крок 5
5. Тепер можна додати томатну пасту або томатний соус. Також можна замінити пасту свіжими помідорами чи не дуже гострою аджикою, наприклад. На режимі Жарка готувати м'ясо ще близько 5 хвилин.
м'ясо з чорносливом в мультиварці - фото крок 6
6. За цей час можна вимити і просушити чорнослив. При бажанні його можна порізати навпіл або навіть подрібнити. Коли програма закінчиться, додати в чашу мультиварки чорнослив і налити гарячої води або бульйону. Посолити і поперчити за смаком. Додати лавровий лист і улюблені спеції для м'яса. Включити режим Гасіння на 1.5 годину.
м'ясо з чорносливом в мультиварці - фото крок 7
7. От і все, ароматне і соковите м'ясо з чорносливом в мультиварці в домашніх умовах готове. Подавати його можна з будь-яким гарніром, попередньо прикрасивши свіжою зеленню.

Схожі рецепти