Рецепт М'ясо по-французьки з чорносливом фото

М'ясо по-французьки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати м'ясо по-французьки з чорносливом. Це цікавий, але в той же час простий рецепт, так що у вас все вийде кращим чином з першого разу. Смачно, ситно, запашний!

Опис приготування:

Рецепт приготування м'яса по французьки з чорносливом вам обов'язково сподобається. Це просте блюдо, воно не вимагає ні особливих кулінарних умінь, ні спеціально куплених інгредієнтів. Зазвичай всі ці продукти їсть в кожному будинку, крім хіба що чорносливу. Але думаю, що покупка жмені цих сухих слив вам особливого удару по кишені не завдасть. Спробуйте, смачно!

  • Свинина - 600 грам
  • Картопля - 600 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Чорнослив - 50 грам
м'ясо по-французьки з чорносливом - фото крок 1
1. М'ясо нарізаємо, відбиваємо і натираємо з усіх боків спеціями. Викладаємо на дно форми. Зверху - шар цибулі.
м'ясо по-французьки з чорносливом - фото крок 2
2. Чорнослив попередньо замочимо в окропі, відіжміть і подрібнити в блендері. Викладаємо цю кашку поверх лука, потім - шар картоплі. Солимо картоплю, рясно змазати майонезом.
м'ясо по-французьки з чорносливом - фото крок 3
3. Рясно посипаємо сиром, а потім відправимо в духовку на 1 час при 180 градусах.
м'ясо по-французьки з чорносливом - фото крок 4
4. От і все! приємного аппетта!

Схожі рецепти