М'ясо по-французьки з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати м'ясо по-французьки з чорносливом. Це цікавий, але в той же час простий рецепт, так що у вас все вийде кращим чином з першого разу. Смачно, ситно, запашний!
Рецепт приготування м'яса по французьки з чорносливом вам обов'язково сподобається. Це просте блюдо, воно не вимагає ні особливих кулінарних умінь, ні спеціально куплених інгредієнтів. Зазвичай всі ці продукти їсть в кожному будинку, крім хіба що чорносливу. Але думаю, що покупка жмені цих сухих слив вам особливого удару по кишені не завдасть. Спробуйте, смачно!
- Свинина - 600 грам
- Картопля - 600 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
- Чорнослив - 50 грам
1. М'ясо нарізаємо, відбиваємо і натираємо з усіх боків спеціями. Викладаємо на дно форми. Зверху - шар цибулі.
2. Чорнослив попередньо замочимо в окропі, відіжміть і подрібнити в блендері. Викладаємо цю кашку поверх лука, потім - шар картоплі. Солимо картоплю, рясно змазати майонезом.
3. Рясно посипаємо сиром, а потім відправимо в духовку на 1 час при 180 градусах.
4. От і все! приємного аппетта!