М'ясо з ананасом
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як оригінально приготувати свинину? А ви спробуйте посмажити її з ананасом! Дуже простий, але оригінальний рецепт приготування м'яса з ананасом для любителів незвичайних поєднань.
Кілька разів я запікала м'ясо з ананасами. Цього разу вирішила спробувати посмажити його. Щоб зробити страву більш пікантним, я додаю ще імбир і солодкий перець. До речі, ви можете спробувати замаринувати м'ясо просто в спеціях, без додавання соєвого соусу. Мені подобається свинину маринувати в соєвому соусі тому, що тоді її не треба солити, на смак вона виходить чудовою! Ананас підходить як свіжий, так і консервований.
Відкривайте рецепт і дивіться, як приготувати м'ясо з ананасом.
- Свинина - 200 грам
- Ананас - 200 грам
- Корінь імбиру - 20-30 грам
- Солодкий перець - 50 грам
- Яєчний жовток - 1 штука
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Ананас, імбир, перець поріжте соломкою.
Свинину порізати довгастими шматочками (як на бефстроганов), замаринуйте в соєвому соусі (пара столових ложок), яєчному жовтку, додайте чорний перець і щіпку крохмалю. Залиште м'ясо маринуватися на 30 хвилин.
Свинину порізати довгастими шматочками (як на бефстроганов), замаринуйте в соєвому соусі (пара столових ложок), яєчному жовтку, додайте чорний перець і щіпку крохмалю. Залиште м'ясо маринуватися на 30 хвилин.
Потім розігрійте сковороду, налийте рослинного масла.
Свинину обваляйте в кукурудзяному крохмалі і обсмажте до рум'яності (приблизно хвилини 2-3).
Свинину обваляйте в кукурудзяному крохмалі і обсмажте до рум'яності (приблизно хвилини 2-3).
Потім додайте до м'яса перець, імбир і ананас. Посоліть і поперчіть за смаком. Зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою до готовності.
Якщо ви взяли консервований солодкий ананас, раджу в кінці додати столову ложку лимонного соку в блюдо.
Подавати можете з овочами, зеленню або рисом.
Подавати можете з овочами, зеленню або рисом.
Смачного!