М'ясо в молоці в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати ароматне і соковите м'ясо зі смачною скоринкою, яке буквально тане в роті. Як? Зараз розповім, як приготувати м'ясо в молоці в духовці. Пальчики оближете!
Смачне і ніжне м'ясо зі смаком топленого молока буквально тане в роті. Хочете приготувати таке? Рецепт приготування м'яса в молоці в духовці простий, і у вас все вийде легко. Покроковий рецепт з фото перед вами, дотримуйтесь рецептом - і все буде добре. Після того, як м'ясо запече і придбає красиву і рум'яної скоринки, не вистачало його з форми. Воно повинно остигати в молоці і насичуватися їм. Готуємо?
- Свиняча корейка - 1-1, 2 кілограма
- Молоко - 0, 5-0, 7 L
- Олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Кисло-солодкий соус - 150 грам (з магазину)
- Сіль - 3/4 чайних ложки
М'ясо миємо, підсушують і натираємо сіллю. Ми залишаємо просолитися години на півтора-два.
У цей час добре розігріваємо вершкове масло.
Обсмажуємо м'ясо з усіх боків до легкої золотистої скоринки.
Якщо ви добре обсмажити м'ясо, то все соки залишаться всередині.
Перекладаємо обсмажене м'ясо в форму для запікання. Вона повинна бути з високими бортиками.
І загортаємо форму з м'ясом в фольгу. Ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 35.
Потім знімаємо фольгу і перекладаємо м'ясо вгору тією стороною, на якій більше жиру. Робимо на цьому шарі красиві неглибокі насічки ножем і змащуємо кисло-солодким соусом. Заливаємо в форму гаряче молоко. Воно повинно покрити м'ясо трохи більше, ніж наполовину. Ставимо назад в духовку і запікаємо ще годину або трохи більше.
За цей час кілька разів необхідно змастити м'ясо соусом. Готовність м'яса перевіряємо по соку, який виділиться, якщо проколоти м'ясо ножем. Сік повинен бути прозорим.