Рецепт М'ясо по-польськи фото

М'ясо по-польськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Хочете ситно і смачно пообідати? Тоді раджу скористатися моїм рецептом, як приготувати м'ясо по-польськи! Ця страва не відрізняється своєю складністю, так що сміливо приступайте до готування. Раджу!

Люблю прості народні рецепти. Вони перевірені роками і тому завжди виходять "на ура" .

Ось простий рецепт, як приготувати м'ясо по-польськи. Яловичина виходить соковитою і м'якою. А ваші улюблені і рідні залишаться ситими і задоволеними. Це я гарантую. Готуйте з задоволенням!

  • Яловичина - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Smalec - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Перець духмяний мелений - За смаком
м'ясо по-польськи - фото крок 1
Яловичину наріжте на порційні шматки.
м'ясо по-польськи - фото крок 2
Натріть розтертим з сіллю часником, присипте 1ст.Л. Борошна. Обсмажте м'ясо в гарячому жирі до рум'яної скоринки.
м'ясо по-польськи - фото крок 3
Складіть м'ясо в каструлю. Додайте трохи води, жир, в якому смажилося м'ясо, цибуля, нарізану кільцями. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні поки м'ясо не стане м'яким. При необхідності підливайте воду.
м'ясо по-польськи - фото крок 4
Потім всипте 1ст.Л. Борошна, перець, перемішайте і тушкуйте 2 хвилини на повільному вогні.
м'ясо по-польськи - фото крок 5
Подавайте м'ясо на блюді з улюбленим гарніром, свіжими овочами та зеленню. Смачного!

Схожі рецепти