М'ясо по-польськи
(покроковий рецепт з фото)
Хочете ситно і смачно пообідати? Тоді раджу скористатися моїм рецептом, як приготувати м'ясо по-польськи! Ця страва не відрізняється своєю складністю, так що сміливо приступайте до готування. Раджу!
Люблю прості народні рецепти. Вони перевірені роками і тому завжди виходять "на ура" .
Ось простий рецепт, як приготувати м'ясо по-польськи. Яловичина виходить соковитою і м'якою. А ваші улюблені і рідні залишаться ситими і задоволеними. Це я гарантую. Готуйте з задоволенням!
- Яловичина - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Smalec - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Перець духмяний мелений - За смаком
Яловичину наріжте на порційні шматки.
Натріть розтертим з сіллю часником, присипте 1ст.Л. Борошна. Обсмажте м'ясо в гарячому жирі до рум'яної скоринки.
Складіть м'ясо в каструлю. Додайте трохи води, жир, в якому смажилося м'ясо, цибуля, нарізану кільцями. Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні поки м'ясо не стане м'яким. При необхідності підливайте воду.
Потім всипте 1ст.Л. Борошна, перець, перемішайте і тушкуйте 2 хвилини на повільному вогні.
Подавайте м'ясо на блюді з улюбленим гарніром, свіжими овочами та зеленню. Смачного!