М'ясо по-французьки з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл пропоную вам зробити традиційне, апетитне і дуже смачне м'ясо по-французьки з печерицями в домашніх умовах. Це класичний варіант, який припаде до смаку всім.
1. Насамперед включіть її і залиште її розігріватися.
2. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями.
3. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, потім Відведіть туди цибулю і обсмажте до прозорості.
4. Вимийте гриби, наріжте скибочками і додайте до цибулі. Смажити їх потрібно не надто довго, щоб вони залишилися соковитими. Підсолити трохи і при бажанні поперчіть.
5. Паралельно можна зайнятися свининою. В рецепт приготування м'яса по-французьки з печерицями найкраще використовувати відбивну. Вимийте, обсушити, наріжте і злегка відбийте з двох сторін.
6. Змастіть трішки маслом жароміцних форму. Викладіть на дно м'ясо. Підсолити і додайте перець за смаком (можна також взяти улюблені спеції).
7. Викладіть зверху обсмажені гриби і розподіліть рівним шаром.
8. Далі можна дати волю фантазії. Цей простий рецепт м'яса по-французьки з печерицями можна доповнити картоплею, помідором, солодким перцем або іншими овочами за смаком.
9. Натріть сир і засипте в форму.
10. Змастіть майонезом або сметаною, а потім відправте форму в духовку.
11. При середній температурі запікайте м'ясо близько 45-60 хвилин до рум'яної скоринки.
Ось такий простий і дуже класний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з печерицями. Пригощайтеся!
- Свинина нежирна - 600 грам
- Гриби - 300 грам
- Сир - 150-200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 2 штуки (по бажанню)
- Солодкий перець - 1 штука (по бажанню)
- Майонез - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями.
3. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, потім Відведіть туди цибулю і обсмажте до прозорості.
4. Вимийте гриби, наріжте скибочками і додайте до цибулі. Смажити їх потрібно не надто довго, щоб вони залишилися соковитими. Підсолити трохи і при бажанні поперчіть.
5. Паралельно можна зайнятися свининою. В рецепт приготування м'яса по-французьки з печерицями найкраще використовувати відбивну. Вимийте, обсушити, наріжте і злегка відбийте з двох сторін.
6. Змастіть трішки маслом жароміцних форму. Викладіть на дно м'ясо. Підсолити і додайте перець за смаком (можна також взяти улюблені спеції).
7. Викладіть зверху обсмажені гриби і розподіліть рівним шаром.
8. Далі можна дати волю фантазії. Цей простий рецепт м'яса по-французьки з печерицями можна доповнити картоплею, помідором, солодким перцем або іншими овочами за смаком.
9. Натріть сир і засипте в форму.
10. Змастіть майонезом або сметаною, а потім відправте форму в духовку.
11. При середній температурі запікайте м'ясо близько 45-60 хвилин до рум'яної скоринки.
Ось такий простий і дуже класний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з печерицями. Пригощайтеся!