Рецепт М'ясо по-французьки з печерицями фото

М'ясо по-французьки з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

На святковий стіл пропоную вам зробити традиційне, апетитне і дуже смачне м'ясо по-французьки з печерицями в домашніх умовах. Це класичний варіант, який припаде до смаку всім.

Опис приготування:

1. Насамперед включіть її і залиште її розігріватися.

2. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями.

3. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, потім Відведіть туди цибулю і обсмажте до прозорості.

4. Вимийте гриби, наріжте скибочками і додайте до цибулі. Смажити їх потрібно не надто довго, щоб вони залишилися соковитими. Підсолити трохи і при бажанні поперчіть.

5. Паралельно можна зайнятися свининою. В рецепт приготування м'яса по-французьки з печерицями найкраще використовувати відбивну. Вимийте, обсушити, наріжте і злегка відбийте з двох сторін.

6. Змастіть трішки маслом жароміцних форму. Викладіть на дно м'ясо. Підсолити і додайте перець за смаком (можна також взяти улюблені спеції).

7. Викладіть зверху обсмажені гриби і розподіліть рівним шаром.

8. Далі можна дати волю фантазії. Цей простий рецепт м'яса по-французьки з печерицями можна доповнити картоплею, помідором, солодким перцем або іншими овочами за смаком.

9. Натріть сир і засипте в форму.

10. Змастіть майонезом або сметаною, а потім відправте форму в духовку.

11. При середній температурі запікайте м'ясо близько 45-60 хвилин до рум'яної скоринки.

Ось такий простий і дуже класний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з печерицями. Пригощайтеся!

  • Свинина нежирна - 600 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Сир - 150-200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Помідор - 2 штуки (по бажанню)
  • Солодкий перець - 1 штука (по бажанню)
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Насамперед включіть її і залиште її розігріватися.

2. Очистіть цибулину і наріжте тонкими півкільцями.

3. Розігрійте на сковороді трохи рослинного масла, потім Відведіть туди цибулю і обсмажте до прозорості.

4. Вимийте гриби, наріжте скибочками і додайте до цибулі. Смажити їх потрібно не надто довго, щоб вони залишилися соковитими. Підсолити трохи і при бажанні поперчіть.

5. Паралельно можна зайнятися свининою. В рецепт приготування м'яса по-французьки з печерицями найкраще використовувати відбивну. Вимийте, обсушити, наріжте і злегка відбийте з двох сторін.

6. Змастіть трішки маслом жароміцних форму. Викладіть на дно м'ясо. Підсолити і додайте перець за смаком (можна також взяти улюблені спеції).

7. Викладіть зверху обсмажені гриби і розподіліть рівним шаром.

8. Далі можна дати волю фантазії. Цей простий рецепт м'яса по-французьки з печерицями можна доповнити картоплею, помідором, солодким перцем або іншими овочами за смаком.

9. Натріть сир і засипте в форму.

10. Змастіть майонезом або сметаною, а потім відправте форму в духовку.

11. При середній температурі запікайте м'ясо близько 45-60 хвилин до рум'яної скоринки.

Ось такий простий і дуже класний варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з печерицями. Пригощайтеся!

Схожі рецепти