М'ясо по-французьки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)
З уже став для багатьох традиційною стравою святкового столу можна досить багато експериментувати. Ось, наприклад, хочу запропонувати вам варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з бринзою.
1. Свинину (найкраще використовувати в рецепті приготування м'яса по-французьки з бринзою - відбивну) вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
2. Відбийте злегка, з двох сторін посоліть і поперчіть.
3. У форму для запікання налийте олію і викладіть м'ясо.
4. Очистіть цибулини, наріжте тонкими кільцями. Розподіліть зверху м'яса.
5. Якщо ви використовуєте в цьому простому рецепті м'яса по-французьки з бринзою картопля, то очистіть його і наріжте невеликими брусочками. Викладіть рівним шаром зверху лука. Також можна доповнити блюдо смаженими грибочками або свіжими помідорами, наприклад.
6. Бринзу викладіть в глибоку миску і розімніть руками. Додавайте невеликими порціями майонез (або сметану), акуратно перемішуйте.
7. Коли сирна маса стане однорідною, викладіть її в форму, розрівнюючи як слід.
8. Саме час відправляти м'ясо по-французьки з бринзою в домашніх умовах для запікання в духовку. При середній температурі на це піде близько 70 хвилин.
9. Перед подачею можна доповнити страву зеленню або овочами за смаком. Смачного!
- Свинина - 700 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Бринза - 200 грам
- Майонез - За смаком (можна взяти сметану)
- Картопля - 500 грам (по бажанню)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
2. Відбийте злегка, з двох сторін посоліть і поперчіть.
3. У форму для запікання налийте олію і викладіть м'ясо.
4. Очистіть цибулини, наріжте тонкими кільцями. Розподіліть зверху м'яса.
5. Якщо ви використовуєте в цьому простому рецепті м'яса по-французьки з бринзою картопля, то очистіть його і наріжте невеликими брусочками. Викладіть рівним шаром зверху лука. Також можна доповнити блюдо смаженими грибочками або свіжими помідорами, наприклад.
6. Бринзу викладіть в глибоку миску і розімніть руками. Додавайте невеликими порціями майонез (або сметану), акуратно перемішуйте.
7. Коли сирна маса стане однорідною, викладіть її в форму, розрівнюючи як слід.
8. Саме час відправляти м'ясо по-французьки з бринзою в домашніх умовах для запікання в духовку. При середній температурі на це піде близько 70 хвилин.
9. Перед подачею можна доповнити страву зеленню або овочами за смаком. Смачного!