Рецепт М'ясо по-французьки з бринзою фото

М'ясо по-французьки з бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Бринза
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

З уже став для багатьох традиційною стравою святкового столу можна досить багато експериментувати. Ось, наприклад, хочу запропонувати вам варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з бринзою.

Опис приготування:

1. Свинину (найкраще використовувати в рецепті приготування м'яса по-французьки з бринзою - відбивну) вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.

2. Відбийте злегка, з двох сторін посоліть і поперчіть.

3. У форму для запікання налийте олію і викладіть м'ясо.

4. Очистіть цибулини, наріжте тонкими кільцями. Розподіліть зверху м'яса.

5. Якщо ви використовуєте в цьому простому рецепті м'яса по-французьки з бринзою картопля, то очистіть його і наріжте невеликими брусочками. Викладіть рівним шаром зверху лука. Також можна доповнити блюдо смаженими грибочками або свіжими помідорами, наприклад.

6. Бринзу викладіть в глибоку миску і розімніть руками. Додавайте невеликими порціями майонез (або сметану), акуратно перемішуйте.

7. Коли сирна маса стане однорідною, викладіть її в форму, розрівнюючи як слід.

8. Саме час відправляти м'ясо по-французьки з бринзою в домашніх умовах для запікання в духовку. При середній температурі на це піде близько 70 хвилин.

9. Перед подачею можна доповнити страву зеленню або овочами за смаком. Смачного!

  • Свинина - 700 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Бринза - 200 грам
  • Майонез - За смаком (можна взяти сметану)
  • Картопля - 500 грам (по бажанню)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Свинину (найкраще використовувати в рецепті приготування м'яса по-французьки з бринзою - відбивну) вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.

2. Відбийте злегка, з двох сторін посоліть і поперчіть.

3. У форму для запікання налийте олію і викладіть м'ясо.

4. Очистіть цибулини, наріжте тонкими кільцями. Розподіліть зверху м'яса.

5. Якщо ви використовуєте в цьому простому рецепті м'яса по-французьки з бринзою картопля, то очистіть його і наріжте невеликими брусочками. Викладіть рівним шаром зверху лука. Також можна доповнити блюдо смаженими грибочками або свіжими помідорами, наприклад.

6. Бринзу викладіть в глибоку миску і розімніть руками. Додавайте невеликими порціями майонез (або сметану), акуратно перемішуйте.

7. Коли сирна маса стане однорідною, викладіть її в форму, розрівнюючи як слід.

8. Саме час відправляти м'ясо по-французьки з бринзою в домашніх умовах для запікання в духовку. При середній температурі на це піде близько 70 хвилин.

9. Перед подачею можна доповнити страву зеленню або овочами за смаком. Смачного!

Схожі рецепти