Рецепт М'ясо на сковороді-гриль фото

М'ясо на сковороді-гриль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Один з моїх найулюбленіших рецептів - м'ясо на сковороді-гриль - дуже простий, він припаде до душі як любителям м'яса, так і просто поціновувачам смачної їжі.

Опис приготування:

Є стейки різної прожарювання, деякі люблять з кров'ю, кому-то подобається сильної прожарювання, коли м'ясо майже сухе. Я зазвичай роблю середню прожарювання - м'ясо і соковите, але і просмажене добре. Для приготування м'яса на сковороді-гриль раджу м'ясо свинини або яловичини. Я зазвичай беру корейку. Зауважу, що не варто зловживати маслом при смаженні.

  • Стейк - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вершкове масло - 10 грам
м'ясо на сковороді-гриль - фото крок 1
М'ясо промийте, обсушити. Застуда, приправити сіллю, поперчіть, натріть часником подрібненим.
м'ясо на сковороді-гриль - фото крок 2
На добре розігрітій сковороді обсмажуємо м'ясо по півтори хвилини з кожного боку. Повинна з'явитися характерна корочка.
м'ясо на сковороді-гриль - фото крок 3
М'ясо зніміть з вогню, покладіть по шматочку вершкового масла, накрийте кришкою.
Ось і готово м'ясо на сковороді-гриль! Нічого складного, правда? Подаємо з овочами і приємного апетиту!

Схожі рецепти