Котлети на сковороді гриль
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви щасливий володар гриль-сковороди, то зможете смажити багато прекрасних страв, який з її допомогою стануть ще смачніше. Загалом, дізнайтеся, як приготувати котлети на сковороді гриль.
Для цієї страви підійде будь-який готовий фарш, але я люблю робити його сама. Цього разу я змішала свинину з куркою. Вийшло досить незвично і моїй родині сподобалося. Вирішили використовувати цю формулу і для інших м'ясних страв. На грилі котлети виходять більш прожаренние і ароматні, то що і необхідно. Для готування я використовую сковороду гриль-газ.
- Свинина - 350 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Помийте м'ясо і птицю. Якщо необхідно, приберіть зайвий жир зі свинини. Все наріжте шматочками і пропустіть через м'ясорубку.
Лук і чистий Chesnok, поріжте на невеликі шматки і також подрібніть за допомогою м'ясорубки. Перемішайте суміш з сіллю і перцем, а потім сформуйте котлети.
Кожну котлетку обваляйте в панірувальних сухарях. Сковороду правильно встановіть на газ, налив в піддон воду і встановивши решітку. Викладіть на неї котлети і накрийте кришкою.
Готуйте на середньому вогні 15 хвилин, а потім зменшіть вогонь і смажте ще 10 хвилин. Приємною дегустації!