Куряча грудка на сковороді-гриль
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає дачі, а хочеться приготувати курячу грудку на грилі, то для цього цілком підійде сковорода- гриль. І нехай м'ясо не буде з характерним димком, все одно вийде смачно!
Куряча грудка - корисне, смачне, дієтичне, але вельми специфічне м'ясо, при смаженні воно виходить сухим. Саме на сковороді-гриль його можна приготувати соковитим і ніжним. Таку грудку можна подати з будь-яким гарніром.
- Філе курячої грудки - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти.
Вирізка Допомога, обсушити і наріжте пластами. Відбивати не потрібно.
М'ясо посоліть за смаком, додайте будь-які спеції, у мене це сушений базилік. Налийте соєвий соус. Дайте постояти курячої грудях в маринаді мінімум годину.
Сковороду змажте соняшниковою олією і добре нагрійте на сильному вогні. Після вогонь збавте до середнього і викладіть пласти курячої грудки.
Смажте грудку з одного боку п'ять хвилин. Після переверніть на іншу сторону і смажте 3-4 хвилини.
Куряча грудка на сковороді-гриль готова. Подавайте зі свіжими овочами та салатами. Смачного!