Куряча грудка шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і швидке блюдо. Куряче м'ясо виходить соковитим і ніжним. Можна подавати зі сметанним соусом. Добре поєднується з будь-якими гарнірами і овочами.
Щоб приготувати курячу грудку, потрібно її вимити. Зніміть м'ясо з кістки, приберіть шкіру. Поріжте м'ясо шматочками, додайте сіль і спеції, обсмажте на сковороді. Готово!
- Куряча грудка - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Трави - За смаком
- Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
Підготуємо продукти. Грудку необхідно вимити. Я розрізала її на половинки, щоб зручніше було знімати м'ясо.
Знімаємо з м'яса шкіру. Знімні кістки.
Нарізаємо грудку шматочками.
Куряче м'ясо потрібно посолити, приправити улюбленими спеціями. Я додала щіпку прованських трав і паприки меленої. Ми залишаємо на 10 хвилин просочитися. Можна скропити соком лимона, так курочка буде ще ніжніше.
Кладемо шматочки в розігріте масло, смажимо на середньому вогні до скоринки. Не варто довго смажити куряче м'ясо, інакше воно стане сухим.
Під час обсмажування переверніть пару раз м'ясо.
Обсмажуйте невеликими порціями, щоб м'ясо не прилипало один до одного і не заважало смажиться. Перша порція готова!