Рецепт Куряча грудка шматочками на сковороді фото

Куряча грудка шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Дуже просте і швидке блюдо. Куряче м'ясо виходить соковитим і ніжним. Можна подавати зі сметанним соусом. Добре поєднується з будь-якими гарнірами і овочами.

Опис приготування:

Щоб приготувати курячу грудку, потрібно її вимити. Зніміть м'ясо з кістки, приберіть шкіру. Поріжте м'ясо шматочками, додайте сіль і спеції, обсмажте на сковороді. Готово!

  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Трави - За смаком
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів (для смаження)
куряча грудка шматочками на сковороді - фото крок 1
Підготуємо продукти. Грудку необхідно вимити. Я розрізала її на половинки, щоб зручніше було знімати м'ясо.
куряча грудка шматочками на сковороді - фото крок 2
Знімаємо з м'яса шкіру. Знімні кістки.
куряча грудка шматочками на сковороді - фото крок 3
Нарізаємо грудку шматочками.
куряча грудка шматочками на сковороді - фото крок 4
Куряче м'ясо потрібно посолити, приправити улюбленими спеціями. Я додала щіпку прованських трав і паприки меленої. Ми залишаємо на 10 хвилин просочитися. Можна скропити соком лимона, так курочка буде ще ніжніше.
куряча грудка шматочками на сковороді - фото крок 5
Кладемо шматочки в розігріте масло, смажимо на середньому вогні до скоринки. Не варто довго смажити куряче м'ясо, інакше воно стане сухим.
куряча грудка шматочками на сковороді - фото крок 6
Під час обсмажування переверніть пару раз м'ясо.
куряча грудка шматочками на сковороді - фото крок 7
Обсмажуйте невеликими порціями, щоб м'ясо не прилипало один до одного і не заважало смажиться. Перша порція готова!

Схожі рецепти