Рецепт Куряча грудка, смажена шматочками фото

Куряча грудка, смажена шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Навіть курячу грудку можна приготувати ніжною і соковитою! Це можливо завдяки швидкій обсмажуванні на сильному вогні.

Куряча грудка відділяється від кістки, очищається від шкіри, ріжеться на шматочки і смажиться в невеликій кількості масла.

  • Грудка куряча - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Паприка мелена - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
  • Масло рослинне рафіноване - 30 мілілітрів
  • Зелень - 1 пучок
куряча грудка, смажена шматочками - фото крок 1
Підготуємо продукти.
куряча грудка, смажена шматочками - фото крок 2
Грудку помиємо, знімемо шкіру. Обережно ножем відокремлюємо м'ясо від кісток.
куряча грудка, смажена шматочками - фото крок 3
Ріжемо грудку на шматочки невеликого розміру і маринуємо в спеціях. Можна додати пару крапель рисового оцту, якщо бажаєте. Я додала сіль, паприку і суміш прованських трав.
куряча грудка, смажена шматочками - фото крок 4
Кладемо шматочки в гаряче масло, смажимо на сильному вогні, постійно перевертаючи.
куряча грудка, смажена шматочками - фото крок 5
Готовність м'яса можна визначити за кольором і соку. Якщо м'ясо стало білим, а корочка золотий - м'ясо готове.
куряча грудка, смажена шматочками - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти