Куряча грудка, смажена шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Навіть курячу грудку можна приготувати ніжною і соковитою! Це можливо завдяки швидкій обсмажуванні на сильному вогні.
Куряча грудка відділяється від кістки, очищається від шкіри, ріжеться на шматочки і смажиться в невеликій кількості масла.
- Грудка куряча - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Паприка мелена - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Масло рослинне рафіноване - 30 мілілітрів
- Зелень - 1 пучок
Підготуємо продукти.
Грудку помиємо, знімемо шкіру. Обережно ножем відокремлюємо м'ясо від кісток.
Ріжемо грудку на шматочки невеликого розміру і маринуємо в спеціях. Можна додати пару крапель рисового оцту, якщо бажаєте. Я додала сіль, паприку і суміш прованських трав.
Кладемо шматочки в гаряче масло, смажимо на сильному вогні, постійно перевертаючи.
Готовність м'яса можна визначити за кольором і соку. Якщо м'ясо стало білим, а корочка золотий - м'ясо готове.
Смачного!