Рецепт Куряча грудка шматочками в соусі фото

Куряча грудка шматочками в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Куряча грудка приготована в ароматних соусі з томатної пасти, бульйону і спецій. Ця страва не залишить Вас байдужими, адже воно виходить неймовірно смачним! На гарнір рекомендую макарони.

Опис приготування:

Приготуємо курячу грудку шматочками в соусі в домашніх умовах. Обсмажуємо на оливковій олії куряче філе, потім додаємо до нього овочі і тушкуємо все разом. Далі додаємо бульйон і томатну пасту. Тушкуємо блюдо в соусі ще 15 хвилин, додавши в кінці приготування часник. На гарнір раджу відварити макарони. Хай щастить!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Паста томатна - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон курячий - 1 Склянка
  • Часник - 2 зубчики
  • Італійські трави - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
куряча грудка шматочками в соусі - фото крок 1
Розігріваємо в сковороді оливкове масло. Викладаємо порізане середніми шматочками куряче філе.
куряча грудка шматочками в соусі - фото крок 2
Додайте сіль, перець і італійські трави за смаком. Обсмажуємо на середньому вогні 5-6 хвилин, постійно помішуючи.
куряча грудка шматочками в соусі - фото крок 3
Перець і помідори промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо овочі на сковороду.
куряча грудка шматочками в соусі - фото крок 4
Готуємо всі разом до м'якості томатів. Вливаємо курячий бульйон і кладемо томатну пасту. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15 хвилин на повільному вогні. В кінці додаємо часник, пропущений через прес.
куряча грудка шматочками в соусі - фото крок 5
На гарнір можна зварити макарони. Смачного!

Схожі рецепти