Куряча грудка шматочками в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка приготована в ароматних соусі з томатної пасти, бульйону і спецій. Ця страва не залишить Вас байдужими, адже воно виходить неймовірно смачним! На гарнір рекомендую макарони.
Приготуємо курячу грудку шматочками в соусі в домашніх умовах. Обсмажуємо на оливковій олії куряче філе, потім додаємо до нього овочі і тушкуємо все разом. Далі додаємо бульйон і томатну пасту. Тушкуємо блюдо в соусі ще 15 хвилин, додавши в кінці приготування часник. На гарнір раджу відварити макарони. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Бульйон курячий - 1 Склянка
- Часник - 2 зубчики
- Італійські трави - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Розігріваємо в сковороді оливкове масло. Викладаємо порізане середніми шматочками куряче філе.
Додайте сіль, перець і італійські трави за смаком. Обсмажуємо на середньому вогні 5-6 хвилин, постійно помішуючи.
Перець і помідори промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Додаємо овочі на сковороду.
Готуємо всі разом до м'якості томатів. Вливаємо курячий бульйон і кладемо томатну пасту. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою 15 хвилин на повільному вогні. В кінці додаємо часник, пропущений через прес.
На гарнір можна зварити макарони. Смачного!