Рецепт Куряча грудка з брокколі у вершковому соусі фото

Куряча грудка з брокколі у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Брокколі , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви є прихильником здорового способу життя і дотримуєтеся правильного харчування, то куряча грудка з брокколі у вершковому соусі може стати вашим коронною стравою. Це смачно, спробуйте!

Опис приготування:

Хочете знати, як приготувати курячу грудку з брокколі у вершковому соусі? Дотримуйтесь цього покрокового рецептом. Вибирайте свіжі продукти, тоді всі ваші страви будуть смачними і корисними.

  • Брокколі - 100 грам
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Вершки 20% - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Орегано, соєвий соус, спеції, сіль - За смаком
куряча грудка з брокколі у вершковому соусі - фото крок 1
Куряче філе вимийте і висушіть. Наріжте його на рівні шматки і обсмажте на розпеченій сковорідці на олії разом з подрібненим ріпчастою цибулею і зубчиками часнику, посипавши спеціями і сіллю.
куряча грудка з брокколі у вершковому соусі - фото крок 2
Тепер додайте підготовлену зелену стручкову квасолю і брокколі, яку заздалегідь слід розібрати на невеликі суцвіття. Якщо у вас овочі заморожені, ви можете їх покласти в сковорідку, без розморожування.
куряча грудка з брокколі у вершковому соусі - фото крок 3
Обсмажуйте м'ясо з овочами, поки броколі не стане злегка м'якою. Дуже важливо не перетримати овочі, щоб ті не перетворилися в кашу. Залийте всі інгредієнти вершками і залиште нудитися під закритою кришкою 5-7 хвилин.
куряча грудка з брокколі у вершковому соусі - фото крок 4
Коли овочі і м'ясо будуть повністю готові, ви можете посипати їх сушеним або свіжим орегано. Також можна присипати блюдо тертим сиром, що додасть йому новий смаковий відтінок.

Схожі рецепти