Куряча грудка з брокколі у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є прихильником здорового способу життя і дотримуєтеся правильного харчування, то куряча грудка з брокколі у вершковому соусі може стати вашим коронною стравою. Це смачно, спробуйте!
Хочете знати, як приготувати курячу грудку з брокколі у вершковому соусі? Дотримуйтесь цього покрокового рецептом. Вибирайте свіжі продукти, тоді всі ваші страви будуть смачними і корисними.
- Брокколі - 100 грам
- Квасоля стручкова - 100 грам
- Вершки 20% - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Куряча грудка - 2 штуки
- Орегано, соєвий соус, спеції, сіль - За смаком
Куряче філе вимийте і висушіть. Наріжте його на рівні шматки і обсмажте на розпеченій сковорідці на олії разом з подрібненим ріпчастою цибулею і зубчиками часнику, посипавши спеціями і сіллю.
Тепер додайте підготовлену зелену стручкову квасолю і брокколі, яку заздалегідь слід розібрати на невеликі суцвіття. Якщо у вас овочі заморожені, ви можете їх покласти в сковорідку, без розморожування.
Обсмажуйте м'ясо з овочами, поки броколі не стане злегка м'якою. Дуже важливо не перетримати овочі, щоб ті не перетворилися в кашу. Залийте всі інгредієнти вершками і залиште нудитися під закритою кришкою 5-7 хвилин.
Коли овочі і м'ясо будуть повністю готові, ви можете посипати їх сушеним або свіжим орегано. Також можна присипати блюдо тертим сиром, що додасть йому новий смаковий відтінок.