Рецепт Куряча грудка з брокколі в духовці фото

Куряча грудка з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Птах , Курка , Брокколі , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 55 хв.

Нижче пропонується відмінний рецепт здорового і на подив смачного другої страви! Ніжне куряче м'ясо, запечене в духовці разом з брокколі, стане хітом обіднього столу.

Опис приготування:

За цим рецептом у Вас вийде відмінна ситна і корисна запіканка. Про користь курячого м'яса і брокколі сьогодні говорити не доводиться. Тому краще швидше дивіться, як приготувати курячу грудку з брокколі.

  • Курка - 250-300 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Жирні вершки - 200 мілілітрів
  • Сир чеддер - 250 грам
  • Сіль, перець - За смаком
куряча грудка з брокколі в духовці - фото крок 1
Курку спершу відваріть до готовності, а потім наріжте кубиками.
куряча грудка з брокколі в духовці - фото крок 2
Рис відварити з додаванням олії. Це займає приблизно 20 хвилин.
куряча грудка з брокколі в духовці - фото крок 3
Брокколі проваріть протягом 5-6 хвилин. Слідкуйте, щоб вона не розварилася.
куряча грудка з брокколі в духовці - фото крок 4
Сир натріть на тертці, змішайте разом з рисом курку, вершки і половину від отриманої сирної стружки. Додайте в суміш сіль і перець.
куряча грудка з брокколі в духовці - фото крок 5
Отриману кашку розподіліть по деку, зверху викладіть броколі, злегка натискаючи, все присипте сиром.
куряча грудка з брокколі в духовці - фото крок 6
Випікайте при температурі 170 градусів протягом 20-25 хвилин. Готово!

Схожі рецепти