Куряча грудка з брокколі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Нижче пропонується відмінний рецепт здорового і на подив смачного другої страви! Ніжне куряче м'ясо, запечене в духовці разом з брокколі, стане хітом обіднього столу.
За цим рецептом у Вас вийде відмінна ситна і корисна запіканка. Про користь курячого м'яса і брокколі сьогодні говорити не доводиться. Тому краще швидше дивіться, як приготувати курячу грудку з брокколі.
- Курка - 250-300 грам
- Брокколі - 300 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Жирні вершки - 200 мілілітрів
- Сир чеддер - 250 грам
- Сіль, перець - За смаком

Курку спершу відваріть до готовності, а потім наріжте кубиками.

Рис відварити з додаванням олії. Це займає приблизно 20 хвилин.

Брокколі проваріть протягом 5-6 хвилин. Слідкуйте, щоб вона не розварилася.

Сир натріть на тертці, змішайте разом з рисом курку, вершки і половину від отриманої сирної стружки. Додайте в суміш сіль і перець.

Отриману кашку розподіліть по деку, зверху викладіть броколі, злегка натискаючи, все присипте сиром.

Випікайте при температурі 170 градусів протягом 20-25 хвилин. Готово!