Куряча грудка з брокколі та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую приготувати на вечерю чи обід смачну запіканку з курячого філе з брокколі та сиром. Готується елементарно, так що не доведеться витрачати надто багато часу на кухні. Ситно і смачно!
Перед вами простий рецепт приготування курячої грудки з броколі та сиром. Попередньо відваріть брокколі до готовності в киплячій воді. Свіжа брокколі вариться 5-7 хвилин, а заморожена - 10-15 хвилин. Змішайте брокколі з курячим м'ясом, залийте заправкою зі сметани і яєць. Випікайте в духовці 25-30 хвилин. Не забудьте в кінці присипати тертим сиром. Хай щастить!
- Куряча грудка - 1 штука
- Брокколі - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Розморожуємо брокколі і курку.
Брокколі відварити до готовності в киплячій воді (на це піде приблизно 10 хвилин).
Куряче філе промийте, обсушити за допомогою паперових рушників і поріжте невеликими шматочками.
Збийте яйця зі сметаною.
Змішайте відварну брокколі з куркою. Помістіть все в форму, залийте заправкою з яєць і сметани. Перемішайте, додавши спеції за смаком. Запікайте в духовці 30 хвилин, температура - 200 градусів. Для 5 хвилин до готовності присипте запіканку тертим сиром.
Смачного!