Люля-кебаб на сковороді-гриль
(покроковий рецепт з фото)
Соковите куряче м'ясо з хрусткою скоринкою - від такої закуски ніхто не відязикаться, вона прекрасно доповнить святкову вечерю. Дивимося і записуємо рецепт люля-кебаб на сковороді-гриль!
Для приготування люля-кебаб на сковороді-гриль нам знадобиться фарш, робити його бажано навпіл зі свинини і яловичини. Можете ще додати курдючного сала, але мені в цей раз здалося і так все досить жирним. Раджу також скропити фарш соком лимона. А з спецій особливо рекомендую зиру - на Сході її традиційно додають в м'ясні закуски. При смаженні на сковороді-гриль я вирішила палички прибрати з кебабів, так зручніше виходить.
- Свинина - 500 грам
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Спеції - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
М'ясо промийте, наріжте середніми шматочками. Цибулю дрібно наріжте, часник теж.
Прокрутіть через м'ясорубку кілька разів.
Додайте цибулю, спеції, як слід перемішайте.
Можна фарш ще й відбити.
Можна фарш ще й відбити.
Наліпити кебаби і відправте в холодильник на годинку.
Смажимо на розпеченій сковороді-гриль з невеликою кількістю масла до готовності, перевертаючи. Готовий люля-кебаб на сковороді гриль подаємо з лавашем або свіжим хлібом, окропивши соком лимона. Смачного!