Люля-кебаб на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Давайте сьогодні приготуємо дуже смачне турецьке блюдо - люля-кебаб. Готувати будемо люля-кебаб на сковороді. Це займе зовсім небагато часу, але принесе багато задоволення!
Люля-кебаб на сковороді готується дуже швидко. Страву можна приготувати протягом 15-25 хвилин. Щоб люля-кебаб був ще смачніше, обов'язково подавайте його з лавашем і яким-небудь соусом. Скільки не пробував, а блюдо завжди справляє на гостей враження, хоча здається, що нічого особливого в ньому немає. Але сам зовнішній вигляд і подача дивують і радують всіх Отже, розповідаю і показую, як приготувати люля-кебаб на сковороді!
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Солодка паприка - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Лаваш - 2 штуки
- Дерев'яні шпажки - 4 штуки
Шпажки замочуємо в холодній воді 30 хвилин. У зручному глибокому блюді змішуємо фарш, спеції, яйце, панірувальні сухарі
Все добре перемішуємо руками.
Отриману масу ділимо на 4 рівні частини і формуємо ковбаски, протикаємо шпажками. Кебаб на половину вже готовий
Кожен кебаб змащуємо оливковою олією.
Далі товстостінну сковорідку ставимо на вогонь, наливаємо в неї масло і обсмажуємо люля-кебаб на середньому вогні з усіх боків до повної готовності.
Люля-кебаб подаємо з лавашем і свіжими овочами. Приємного апетиту