Рецепт Люля-кебаб на сковороді фото

Люля-кебаб на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Святковий обід , 23 лютого
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Давайте сьогодні приготуємо дуже смачне турецьке блюдо - люля-кебаб. Готувати будемо люля-кебаб на сковороді. Це займе зовсім небагато часу, але принесе багато задоволення!

Опис приготування:

Люля-кебаб на сковороді готується дуже швидко. Страву можна приготувати протягом 15-25 хвилин. Щоб люля-кебаб був ще смачніше, обов'язково подавайте його з лавашем і яким-небудь соусом. Скільки не пробував, а блюдо завжди справляє на гостей враження, хоча здається, що нічого особливого в ньому немає. Але сам зовнішній вигляд і подача дивують і радують всіх Отже, розповідаю і показую, як приготувати люля-кебаб на сковороді!

  • Фарш із яловичини - 400 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Солодка паприка - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1 Чайна ложка
  • Лаваш - 2 штуки
  • Дерев'яні шпажки - 4 штуки
люля-кебаб на сковороді - фото крок 1
Шпажки замочуємо в холодній воді 30 хвилин. У зручному глибокому блюді змішуємо фарш, спеції, яйце, панірувальні сухарі
люля-кебаб на сковороді - фото крок 2
Все добре перемішуємо руками.
люля-кебаб на сковороді - фото крок 3
Отриману масу ділимо на 4 рівні частини і формуємо ковбаски, протикаємо шпажками. Кебаб на половину вже готовий
люля-кебаб на сковороді - фото крок 4
Кожен кебаб змащуємо оливковою олією.
люля-кебаб на сковороді - фото крок 5
Далі товстостінну сковорідку ставимо на вогонь, наливаємо в неї масло і обсмажуємо люля-кебаб на середньому вогні з усіх боків до повної готовності.
люля-кебаб на сковороді - фото крок 6
Люля-кебаб подаємо з лавашем і свіжими овочами. Приємного апетиту

Схожі рецепти