Кабачки на сковороді гриль
(покроковий рецепт з фото)
Я давно захоплююся кулінарією і часто здобуваю різні кухонні девайси. Ось одного разу, взявши участь в одному з кулінарних конкурсів, отримала в подарунок сковороду. Дуже її люблю, часто готую на ній.
Овочі, приготовані на грилі, дуже корисні для нашого організму. Вони готуються без масла, вважаються менш калорійними і, отже, кориснішими. Овочі не смажаться, а запікаються. І я пропоную чудовий варіант, як приготувати кабачки на сковороді гриль.
- Кабачок - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
Для приготування страви беремо молоді кабачки. Кабачки слід вимити, зріжте у них попки. Далі кабачок нарізаємо на невеликі кружечки.
Кожен шматочок кабачка посолити і поперчити за смаком з усіх боків.
Сковороду гриль (за допомогою кисті) змастіть рослинною олією. Масло не повинно плавати в сковороді. На добре розігріту сковороду викладіть нарізані і приправлені кабачки.
Обсмажені з двох сторін кабачки викладіть на блюдо.
Приготуйте соус для подачі. Змішайте сметану, видавлений через прес часник, кілька крапель олії, трохи солі і інших спецій за смаком.
Отриманим соусом полийте кабачки. Подайте блюдо до столу.