Кабачки на сковороді гриль
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.
Я давно захоплююся кулінарією і часто здобуваю різні кухонні девайси. Ось одного разу, взявши участь в одному з кулінарних конкурсів, отримала в подарунок сковороду. Дуже її люблю, часто готую на ній.
Опис приготування:
Овочі, приготовані на грилі, дуже корисні для нашого організму. Вони готуються без масла, вважаються менш калорійними і, отже, кориснішими. Овочі не смажаться, а запікаються. І я пропоную чудовий варіант, як приготувати кабачки на сковороді гриль.
- Кабачок - 2 штуки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Часник - 2 зубчики
Для приготування страви беремо молоді кабачки. Кабачки слід вимити, зріжте у них попки. Далі кабачок нарізаємо на невеликі кружечки.
Кожен шматочок кабачка посолити і поперчити за смаком з усіх боків.
Сковороду гриль (за допомогою кисті) змастіть рослинною олією. Масло не повинно плавати в сковороді. На добре розігріту сковороду викладіть нарізані і приправлені кабачки.
Обсмажені з двох сторін кабачки викладіть на блюдо.
Приготуйте соус для подачі. Змішайте сметану, видавлений через прес часник, кілька крапель олії, трохи солі і інших спецій за смаком.
Отриманим соусом полийте кабачки. Подайте блюдо до столу.