М'ясні «сигарети»
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайна формування пиріжків з м'ясом приверне вашу увагу. А їх розсипчасте тісто і ситна начинка припаде до смаку. Загляньте в рецепт, де я розповім тонкощі, як приготувати м'ясні "сигарети" .
Мені дуже подобаються пиріжки, коли мало тіста і багато начинки. Пиріжки "м'ясні сигарети" виходять смачними, ситними, з тонким розсипчастим тістом. Тісто розкочується тонко-тонко, як цигарковий папір. Це легко зробити з заварним тестом, воно не рветься і не розповзається. Спробуйте і ви приготувати такі смачні пиріжки. Приємних вам клопоту на кухні!
- Борошно - 300 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Масло рослинне - 75 мілілітрів(+1 ст. L. Для смаження)
- М'ясо куряче - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Жовток яєчний - 1 штука
- Кунжут - 2 Ст. Ложки
Необхідні інгредієнти для тіста.
Також нам знадобиться: для начинки - відварене куряче м'ясо, цибуля, сіль; для верху сигарет - яєчний жовток і кунжут.
Воду і рослинне масло доведіть до кипіння.
Влийте в просіяне борошно і розмішайте виделкою. Трохи почекайте, щоб охололо, і замісіть м'яке тісто. Накрийте його харчовою плівкою.
Нагрійте 1 ст. L. Масла в сковороді і пасеруйте дрібно нарізану цибулю до м'якості. Додайте подрібнене куряче м'ясо, посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте і обсмажте протягом 1 хвилини.
Тісто розділи 20 частин. Розкачайте з кожної частини тоненькі коржі. Коржик повинен бути тонкою, як цигарковий папір, щоб просвічувалася. Загорніть два краю всередину, вирівнюючи краю коржі. На один край покладіть 1 немає. L. Начинки і скачайте "сигаретку" .
Духовку розігрійте до 200 градусів. Отримані сигаретки викладайте швом вниз на деко, вистелений силіконовим килимком. Зверху змастіть яєчним жовтком і посипте кунжутом. Випікайте м'ясні сигарети протягом 30-35 хвилин.
Повністю остудіть пиріжки і подавайте до столу з улюбленим соусом. Смачного!