М'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування м'ясних кульок нам знадобиться яловичий фарш і моцарелла. Завдяки оригінальним рецептом і застосовуваним спецій блюдо красиво прикрасить ваш святковий стіл. Рекомендую спробувати!
Апетитні яловичі кульки з моцарелою прекрасно впишуться в меню святкової вечері. М'ясні кульки дуже поживні. За рахунок незвичайного рецепта приготування і ретельного дотримання запропонованої послідовності дій, виходить унікальне за смаком і красі блюдо італійської кухні. Спробуйте приготувати, кульки вас не залишать байдужими!
- Фарш яловичий - 500 грам
- Міні-моцарелла - 125 грам
- Шпинат - 150 грам
- Томати - 400 грам (консервовані у власному соку)
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Часникова сіль - 10 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Перець зелений - 15 грам
- Прованські трави - 25 грам
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
- Вершкове масло - 15 грам
- Імбир - 20 грам
- Петрушка - За смаком
1. У яловичий фарш додайте італійські трави і видавлений часник. Poperčite і сіль.
2. Заправте попередньо підсмаженим дрібно посічений цибулею. Вбийте куряче яйце.
3. Добре перемішайте м'ясо руками, розділіть фарш на 9 частин.
4. Кожну частину руками викладіть на харчову плівку, оформите у вигляді кола, зверху покладіть порізані листя шпинату і невелику моцарелу.
5. Оформіть фарш у вигляді кульки. Подібним чином приготуйте все 9 котлет, покладіть їх у верхню камеру холодильника охолоджуватися на 40 хвилин.
6. Посмажте кульки в сковороді на суміші двох масел (по 5 хвилин з кожного боку). Вогонь повинен бути більшим. Після утворення на кульках скоринки зверху покрийте їх пом'ятими виделкою помідорами, натертим імбиром і цілим стручком гіркого перцю.
7. Тушкуйте 15 хвилин. Подавайте блюдо прикрашеним зеленню і политим томатним соусом, в якому воно тушкувалось. Тепер ви не тільки знаєте, як приготувати кульки з моцарелою в томатному соусі, але і зможете їх красиво подати.