Рецепт М'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі фото

М'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Фарш, Моцарелла
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви

Для приготування м'ясних кульок нам знадобиться яловичий фарш і моцарелла. Завдяки оригінальним рецептом і застосовуваним спецій блюдо красиво прикрасить ваш святковий стіл. Рекомендую спробувати!

Апетитні яловичі кульки з моцарелою прекрасно впишуться в меню святкової вечері. М'ясні кульки дуже поживні. За рахунок незвичайного рецепта приготування і ретельного дотримання запропонованої послідовності дій, виходить унікальне за смаком і красі блюдо італійської кухні. Спробуйте приготувати, кульки вас не залишать байдужими!

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Міні-моцарелла - 125 грам
  • Шпинат - 150 грам
  • Томати - 400 грам (консервовані у власному соку)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Часникова сіль - 10 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Перець зелений - 15 грам
  • Прованські трави - 25 грам
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Імбир - 20 грам
  • Петрушка - За смаком
м'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - фото крок 1
1. У яловичий фарш додайте італійські трави і видавлений часник. Poperčite і сіль.
м'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - фото крок 2
2. Заправте попередньо підсмаженим дрібно посічений цибулею. Вбийте куряче яйце.
м'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - фото крок 3
3. Добре перемішайте м'ясо руками, розділіть фарш на 9 частин.
м'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - фото крок 4
4. Кожну частину руками викладіть на харчову плівку, оформите у вигляді кола, зверху покладіть порізані листя шпинату і невелику моцарелу.
м'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - фото крок 5
5. Оформіть фарш у вигляді кульки. Подібним чином приготуйте все 9 котлет, покладіть їх у верхню камеру холодильника охолоджуватися на 40 хвилин.
м'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - фото крок 6
6. Посмажте кульки в сковороді на суміші двох масел (по 5 хвилин з кожного боку). Вогонь повинен бути більшим. Після утворення на кульках скоринки зверху покрийте їх пом'ятими виделкою помідорами, натертим імбиром і цілим стручком гіркого перцю.
м'ясні кульки з моцарелою в томатному соусі - фото крок 7
7. Тушкуйте 15 хвилин. Подавайте блюдо прикрашеним зеленню і политим томатним соусом, в якому воно тушкувалось. Тепер ви не тільки знаєте, як приготувати кульки з моцарелою в томатному соусі, але і зможете їх красиво подати.

Схожі рецепти