М'ясні кульки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт м'ясних кульок, обваляти в пшениці з начинкою з манго і томатного соусу з червоним перцем і стручкової квасолею.
Дітям і дорослим сподобається цей рецепт, тому що хрустка скоринка відмінно поєднується з м'якою серединкою. Манго додає м'ясу незвичайний смак. Подавати з томатним соусом, в який можна додати червоний перець і квасоля.
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Пшенична крупа - 110 грам
- Соус з манго - 4 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Яйця - 1 штука
- Петрушка - 10 грам
- Рослинна олія - 500 мілілітрів
- Соус:помідори - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Стручкова квасоля - 125 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - - За смаком
1. Пшеничну крупу замочити в холодній воді. Дрібно посікти часник. Почистити і порізати цибулю. Дрібно порізати квасоля. Перець очистити від кісточок і дрібно нарізати. Оливкова олія розігріти на сковорідці, додати цибулю і пасерувати на слабкому вогні. Готувати приблизно 15 хвилин. Цибуля не повинен зарум'яниться. Тим часом, покласти порізану стручкову квасолю в каструлю з киплячою водою.
2. У мисці змішати фарш, 1 порізаний зубчик часнику, сіль і перець. Ретельно перемішати руками. В іншій мисці змішати соус манго і порізану петрушку і добре перемішати.
3. Зліпити кульки, розміром з кульку для пінг-понгу з фаршу. Трохи розпрямити, в середину покласти чайну ложку суміші манго і петрушки, назад заліпити кульку.
4. Квасоля і цибулю до цього часу повинні приготуватися. Злити воду з каструлі з квасолею, до квасолі додати цибулю, помідори, червоний перець, часник, сіль і перець. Готувати суміш на слабкому вогні. Процідити пшеничну крупу за допомогою сита, видавити рідину, притискаючи пшеницю ложкою. Розбити яйце і збити його виделкою.
5. Влити олію в сковорідку і збільшити вогонь. Вмочити кожен кульку в яйце, потім обваляти в пшеничному крупі. М'ясні кульки смажити на розігрітій олії до готовності (приблизно 6 хвилин), постійно перевертаючи. Готові кульки полити соусом.