Рецепт М'ясні кульки в томатному соусі фото

М'ясні кульки в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт м'ясних кульок, обваляти в пшениці з начинкою з манго і томатного соусу з червоним перцем і стручкової квасолею.

Опис приготування:

Дітям і дорослим сподобається цей рецепт, тому що хрустка скоринка відмінно поєднується з м'якою серединкою. Манго додає м'ясу незвичайний смак. Подавати з томатним соусом, в який можна додати червоний перець і квасоля.

  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Пшенична крупа - 110 грам
  • Соус з манго - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйця - 1 штука
  • Петрушка - 10 грам
  • Рослинна олія - 500 мілілітрів
  • Соус:помідори - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Стручкова квасоля - 125 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - - За смаком
м'ясні кульки в томатному соусі - фото крок 1
1. Пшеничну крупу замочити в холодній воді. Дрібно посікти часник. Почистити і порізати цибулю. Дрібно порізати квасоля. Перець очистити від кісточок і дрібно нарізати. Оливкова олія розігріти на сковорідці, додати цибулю і пасерувати на слабкому вогні. Готувати приблизно 15 хвилин. Цибуля не повинен зарум'яниться. Тим часом, покласти порізану стручкову квасолю в каструлю з киплячою водою.
м'ясні кульки в томатному соусі - фото крок 2
2. У мисці змішати фарш, 1 порізаний зубчик часнику, сіль і перець. Ретельно перемішати руками. В іншій мисці змішати соус манго і порізану петрушку і добре перемішати.
м'ясні кульки в томатному соусі - фото крок 3
3. Зліпити кульки, розміром з кульку для пінг-понгу з фаршу. Трохи розпрямити, в середину покласти чайну ложку суміші манго і петрушки, назад заліпити кульку.
м'ясні кульки в томатному соусі - фото крок 4
4. Квасоля і цибулю до цього часу повинні приготуватися. Злити воду з каструлі з квасолею, до квасолі додати цибулю, помідори, червоний перець, часник, сіль і перець. Готувати суміш на слабкому вогні. Процідити пшеничну крупу за допомогою сита, видавити рідину, притискаючи пшеницю ложкою. Розбити яйце і збити його виделкою.
м'ясні кульки в томатному соусі - фото крок 5
5. Влити олію в сковорідку і збільшити вогонь. Вмочити кожен кульку в яйце, потім обваляти в пшеничному крупі. М'ясні кульки смажити на розігрітій олії до готовності (приблизно 6 хвилин), постійно перевертаючи. Готові кульки полити соусом.

Схожі рецепти