Рецепт М'ясні кульки в беконі фото

М'ясні кульки в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Ця страва робиться просто, а виглядає шикарно. Не вірите? Тоді заходьте і переконайтеся.

Це гаряче блюдо вийде навіть у молодої господині. Єдина уязик - це наявність форми для виготовлення маффинов. Для цієї кількості інгредієнта нам потрібно 5-6 осередків. Якщо їх більше, то перед запіканням налийте в порожні клітинки воду, щоб не горіли. Фарш можна брати будь-який на ваш смак, а манну крупу замінити кус-кусом. Після додавання сиру перемішуйте фарш акуратно, щоб шматочки сиру залишилися цілими. Якщо не любите аджику, то замініть її на улюблені спеції. Бекон беремо сирокопчений і хвости залишаємо, щоб вони могли закрити потім верх м'ясного кульки. Вага бекону може бути більше або менше. Все буде залежати від його довжини і товщини. Краще орієнтуйтеся за кількістю осередків. На кожну потрібно брати по дві. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Сир фета - 100 грам
  • Манна крупа - 3 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Аджика - 1 Чайна ложка (готова)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
м'ясні кульки в беконі - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 2
Покладіть в фарш манну крупу, яйце, аджику, сіль. Перемішайте.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 3
Додайте ламану фету. Перемішайте.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 4
В осередку форми для мафінів покладіть бекон у вигляді хреста.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 5
Зробіть з фаршу круглу заготовку і покладіть на бекон.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 6
Закрийте фарш кінчиками бекону.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 7
Випікайте в гарячій духовці при 160 градусах протягом 30 хвилин до готовності.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 8
Вийміть з форми і відразу подавайте.
м'ясні кульки в беконі - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти