М'ясні кульки в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва робиться просто, а виглядає шикарно. Не вірите? Тоді заходьте і переконайтеся.
Це гаряче блюдо вийде навіть у молодої господині. Єдина уязик - це наявність форми для виготовлення маффинов. Для цієї кількості інгредієнта нам потрібно 5-6 осередків. Якщо їх більше, то перед запіканням налийте в порожні клітинки воду, щоб не горіли. Фарш можна брати будь-який на ваш смак, а манну крупу замінити кус-кусом. Після додавання сиру перемішуйте фарш акуратно, щоб шматочки сиру залишилися цілими. Якщо не любите аджику, то замініть її на улюблені спеції. Бекон беремо сирокопчений і хвости залишаємо, щоб вони могли закрити потім верх м'ясного кульки. Вага бекону може бути більше або менше. Все буде залежати від його довжини і товщини. Краще орієнтуйтеся за кількістю осередків. На кожну потрібно брати по дві. Смачного!
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Бекон - 150 грам
- Сир фета - 100 грам
- Манна крупа - 3 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Аджика - 1 Чайна ложка (готова)
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком