М'ясні гнізда в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Ми всі любимо дивувати гостей новими і цікавими стравами. І тут вам стане в нагоді цей рецепт! Його і на святковий стіл подати не соромно і дуже ситно можна нагодувати сім'ю в будні.
Такі м'ясні гнізда можна готувати з різними начинками, але особливий смак і аромат надає саме наявність копченого бекону. Його можна не тільки використовувати зовні, а також дрібно нарізати і додати в начинку, наприклад. До такої страви відмінно підійде овочевий салат!
- Фарш - 800 грам
- Яйце - 1 штук
- Печериці - 200 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Бекон копчений - 200 грам
Фарш з'єднайте з яйцем, додайте трохи солі і спецій.
З фаршу сформуйте кульки, трохи їх притисніть і зробіть в центрі невеликі поглиблення.
Викладіть в центр трохи нарізаних печериць.
Зверху розкладіть часточки помідорів, посипте спеціями.
Посипте гнізда тертим сиром і оберніть з боків беконом. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів хвилин на 30.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!