М'ясні гнізда.
(покроковий рецепт з фото)
Легке і просте блюдо, яке якраз підійде для вечері і готується дуже швидко.
Кількість порцій: 3-4
- Фарш яловичий - 300 грам
- Яйце перепелине - 2 штуки
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
Беремо фарш і ліпимо з нього котлетки з поглибленням усередині.
Маку в сухарі і обсмажуємо на розігрітій олії по 5 хвилинок з кожного боку.
Котлетки повинні стати приємного рум'яного кольору.
Далі перевертаємо їх поглибленням вгору і вбиваємо в поглиблення по перепелиному яйцю.
Прикриваємо кришкою і готуємо рівно 1 хвилину. Вимикаємо і подаємо.