Люля-кебаб з картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Люля-кебаб з картоплі прекрасне блюдо! Воно дуже смачне, Крім того, швидко і просто готується. Ще один плюс - для приготування люля-кебаб з картоплі потрібно мінімум продуктів.
Якщо Ви збираєтеся відпочити на природі і думаєте, що б такого приготувати на закуску, люля-кебаб з картоплі - це те, що вам потрібно!
Отже, представляю Вашій увазі простий рецепт приготування люля-кебаб з картоплі!
- Картопля - 1-1, 5 кілограма
- Куркума - За смаком
- Масло рослинне - 3-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Ретельно промиваємо картопля. Ставимо на вогонь каструлю з водою, солимо, доводимо до кипіння і кидаємо в неї неочищений картопля. Варимо до готовності картоплі.
2. Готову картоплю охолоджуємо, очищаємо і пропускаємо через м'ясорубку. Не слід подрібнювати картопля в блендері і робити з нього пюре.
3. Потім додаємо в картопля куркуму і рослинне масло. Солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Даємо настоятися 20-30 хвилин.
4. Після вказаного часу повертаємося до картоплі. Змочуємо руки водою і формуємо з картопляної маси «сосисочки». Потім насаджує їх на шампури або дерев'яні палички.
5. Розміщуємо палички з картопляними «сосисками» на мангал і смажимо до готовності. Не варто використовувати для приготування грати гриль, оскільки засмажений люля-кебаб буде важко з неї зняти.
6. Готовий люля-кебаб подаємо зі свіжою зеленню і овочами. Смачного!