Рецепт Лосось по-італійськи фото

Лосось по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Лосось , Риба та морепродукти
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися пс вами святковим середземноморським рецептом лосося по-італійськи. Лосось завжди дуже смачний, а в цьому рецепті з маслинами, базиліком і помідорами ще і ароматний! пробуйте нове!

Опис приготування:

Щоб приготувати лосось по-італійськи в філе зробіть невеликі надрізи, але не прорізайте шкіру. У надрізи покладіть базилік, половинки помідорів і маслини. Філе збризніть оливковим маслом. Цей оригінальний рецепт добре подавати гостям, так як незмінно блюдо викликає масу захоплень і питань. Успіхів і приємного апетиту!

  • Філе лосося - 800 грам
  • В'ялені помідори - 18 штук
  • Оливки - 18 штук
  • Листя базиліка - 18 штук
  • Сіль, перець - За смаком
лосось по-італійськи - фото крок 1
Підготувати продукти.
лосось по-італійськи - фото крок 2
В'ялені помідори залийте окропом на п'ять хвилин.
лосось по-італійськи - фото крок 3
На листочки базиліку покладіть помідори і маслини.
лосось по-італійськи - фото крок 4
Вставити Листочок базилік на файл. Додати сіль poperčite.
лосось по-італійськи - фото крок 5
Запікайте лосось 20 хвилин при 190 градусах.

Схожі рецепти