Лосось по-італійськи
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися пс вами святковим середземноморським рецептом лосося по-італійськи. Лосось завжди дуже смачний, а в цьому рецепті з маслинами, базиліком і помідорами ще і ароматний! пробуйте нове!
Щоб приготувати лосось по-італійськи в філе зробіть невеликі надрізи, але не прорізайте шкіру. У надрізи покладіть базилік, половинки помідорів і маслини. Філе збризніть оливковим маслом. Цей оригінальний рецепт добре подавати гостям, так як незмінно блюдо викликає масу захоплень і питань. Успіхів і приємного апетиту!
- Філе лосося - 800 грам
- В'ялені помідори - 18 штук
- Оливки - 18 штук
- Листя базиліка - 18 штук
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
В'ялені помідори залийте окропом на п'ять хвилин.
На листочки базиліку покладіть помідори і маслини.
Вставити Листочок базилік на файл. Додати сіль poperčite.
Запікайте лосось 20 хвилин при 190 градусах.