Рецепт Локшина з овочами фото

Локшина з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Гриби , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Тут я розповім, як приготувати локшину з овочами. Це вегетаріанська версія пісної локшини з такими овочами як перець, brokolli, цукіні. Також в блюдо додаються гриби. Виходить смачно і корисно!

Опис приготування:

Якщо у вас є устричний соус, то обов'язково додайте його в це блюдо. Їм можна замінити соєвий соус, або ж можна використовувати обидва. Устричний соус досить солоний, тому не варто додавати більше однієї чайної ложки на одну порцію.

Набір овочів для цієї страви може змінюватися в залежності від сезону і доступності тих чи інших овочів. Наприклад, якщо ви не дуже любите селера, його можна виключити. На смак страви це не відіб'ється.

  • Локшина - 200 грам
  • Brokolli - 1 штука
  • Cukini - 1 штука
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Соєвий соус - За смаком
  • Мед рідкий - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Морква - 1 штука
локшина з овочами - фото крок 1
Насамперед приготуйте гриби. Печериці добре промийте і наріжте. Також очистіть і поріжте цибулю. На рослинному маслі обсмажте гриби з цибулею на сковороді до готовності.
локшина з овочами - фото крок 2
Всі інші овочі промийте і наріжте. З brokolli відділів 6-8 суцвіть, перець і квасоля вимийте, поріжте, цукіні очистіть і теж наріжте. Стебло селери подрібніть, моркву наріжте тонкою соломкою.
локшина з овочами - фото крок 3
Всі овочі викладіть в сковороду до грибів, додайте масла і починайте гасити. Тим часом поставте воду для того, щоб відварити локшину. Відваріть її за інструкцією в злегка підсоленій воді. Потім локшину відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.
локшина з овочами - фото крок 4
Накрийте овочі кришкою, дайте їм згасити 15 хвилин. Підготуйте соус з тертого імбиру, меду, подрібненого часнику і соєвого соусу. Коли овочі стануть м'якими, викладіть до них локшину і залийте все соусом. Перемішайте локшину з овочами, прогрійте їх близько 2-3 хвилин і викладіть в тарілки.

Схожі рецепти