Рецепт Локшина з овочами в воке фото

Локшина з овочами в воке
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні приготуємо одне з найпоширеніших страв Китаю, яке має величезну кількість варіацій - локшину з овочами в воке. Рецепт гранично простий і універсальний.

Опис приготування:

Ця страва має масу варіацій, так як існує величезна кількість різної локшини, та й сама страва подається як гарячим, так і холодним. Перш ніж готувати локшину, бажано замочити її в холодній воді. Можете спробувати приготувати локшину в киплячій бульйоні, варити необхідно 2-3 хвилини. Арахіс і кунжут можете заздалегідь обсмажити в мікрохвильовці. Подаємо готову страву з соєвим соусом. Втім, як я вже казала, рецепт локшини з овочами в воке такий, що ви його сміливо можете видозмінювати на свій розсуд. Хай щастить!

  • Локшина удон - 450 грам(1 упаковка)
  • Свинячий фарш - 450 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Печериці - 250 грам (промити)
  • Брокколі - 1 Склянка
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Селера - 1 Склянка (нарізати)
  • Маленька цибулина - 1 штука
  • Мелений червоний перець - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
  • Мигдаль або арахіс - 1/3 склянки
локшина з овочами в воке - фото крок 1
Розділіть брокколі на суцвіття, гарненько промийте і помітите на хвилину в воду з льодом. Злийте воду і відкладіть в сторону. Зробіть те ж саме з горошком.
локшина з овочами в воке - фото крок 2
Тушкуйте на оливковій олії селера і цибулю, нарізавши його півкільцями, потім додайте подрібнений часник і мелений червоний перець, обсмажуйте всі близько хвилини.
локшина з овочами в воке - фото крок 3
Шумівкою видаліть обсмажені овочі з сковороди і відкладіть в сторону. Наріжте на невеликі шматочки свинину і обсмажте в воке до рожевого кольору, за тим додайте нарізані гриби.
локшина з овочами в воке - фото крок 4
Тепер додаємо брокколі, горошок, нарізаний болгарський перець смужками, і мигдаль з кунжутом. Сіль і перець додаємо за смаком. Гарненько все перемішуємо.
локшина з овочами в воке - фото крок 5
Тепер саме час зварити локшину удон. Занурюємо її в окріп і тримаємо протягом 3 хвилин. Зливаємо воду і відкидаємо в вок до готовим овочам і м'ясу.

Схожі рецепти