Рецепт Куряче філе в воке з овочами фото

Куряче філе в воке з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряче філе
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Швидке в приготуванні і смачна страва. Може бути і самостійною стравою, і добавкою до будь-якого гарніру.

Опис приготування:

Смачне і майже дієтичне блюдо, яке готується дуже швидко. Адже процес готування забере у вас дуже мало часу, більше піде на підготовку інгредієнтів. Цукор в рецепті можна замінити на мед. Можна додати і інші овочі або гриби. Так що - читаємо рецепт приготування курячого філе в воке з овочами, вносимо свої корективи і готуємо.

1. Куряче філе миємо й розрізаємо на невеликі брусочки.

2. Цибулю чистимо і нарізаємо на дольки.

3. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою.

4. Моркву чистимо і нарізаємо кружечками.

5. Добре розігріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо шматочки філе, безперервно помішуючи, хвилини 3, поки м'ясо не почне зарумяніваться.

6. Додаємо моркву, через 2-3 хвилини - цибуля, потім через такий же час - перець.

7. Обсмажуємо овочі з філе ще хвилини 3-4.

8. Змішуємо соєвий соус з цукром і додаємо до курки з овочами. tusim 2-3 хвилини.

Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Перець болгарський - 2 штуки (червоний і зелений)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки (невеликих)
  • Морква - 1 штука (велика)
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
Смачне і майже дієтичне блюдо, яке готується дуже швидко. Адже процес готування забере у вас дуже мало часу, більше піде на підготовку інгредієнтів. Цукор в рецепті можна замінити на мед. Можна додати і інші овочі або гриби. Так що - читаємо рецепт приготування курячого філе в воке з овочами, вносимо свої корективи і готуємо.

1. Куряче філе миємо й розрізаємо на невеликі брусочки.

2. Цибулю чистимо і нарізаємо на дольки.

3. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою.

4. Моркву чистимо і нарізаємо кружечками.

5. Добре розігріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо шматочки філе, безперервно помішуючи, хвилини 3, поки м'ясо не почне зарумяніваться.

6. Додаємо моркву, через 2-3 хвилини - цибуля, потім через такий же час - перець.

7. Обсмажуємо овочі з філе ще хвилини 3-4.

8. Змішуємо соєвий соус з цукром і додаємо до курки з овочами. tusim 2-3 хвилини.

Смачного!

Схожі рецепти