Куряче філе з соусом каррі і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе готується в соусі з каррі і кокосовим молоком, виходить дуже пікантне і насичене блюдо. Крім того, в страві присутні овочі, що надає курячому м'ясу соковитості. На гарнір - Мал.
Перед вами - простий рецепт приготування курки каррі з овочами. Вам знадобляться такі інгредієнти: куряча грудка, масло оливкове, цибуля ріпчаста, часник, картопля, перець болгарський, морква, молоко кокосове, каррі, крохмаль і спеції. Блюдо подається до столу з рисовим гарніром. Хай щастить!
- Куряча грудка - 600 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Каррі - 3 чайних ложки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Молоко кокосове - 400 мілілітрів
- Перець болгарський - 1 штука
- Крохмаль кукурудзяний - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Ріжемо курку шматочками, овочі - кубиками. Цибулю і часник подрібнюємо.
У глибокій сковороді на олії обсмажуємо часник і цибулю. Коли цибуля стане прозорою, додайте частину каррі.
Кладемо курку і перемішуємо.
Злегка обсмажити курку, додайте спеції і каррі.
Додайте картоплю і моркву.
Вливаємо в вок 2/3 кокосового молока. Тушкуємо під кришкою приблизно 15 хвилин. У молоці, розведіть крохмаль.
К почти готовому картофелю, додаємо перець і крохмаль. Перемішуємо і готуємо до загустіння. Ми залишаємо ще на 10 хвилин під кришкою і подаємо до столу.
Смачного!