Куряче-ананасове каррі по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва являє собою курку з рисом по-тайськи. Воно дуже солодке і дуже гостре. Готується швидко і просто, і обов'язково урізноманітнює вашу трапезу. Раджу приготувати.
Блюдо тайське, традиційне, тому якщо хочете спробувати справжнє куряче каррі по-тайськи, Не забувайте виконувати рецептуру. Але за бажанням цілком можна трохи зменшити гостроту або солодкість страви.
- Рис "жасмин" - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Паста каррі - 1/4 склянки
- Молоко кокосове - 2 склянки
- Куряча грудка (філе) - 2 штуки
- Рибний соус - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1/4 склянки
- Квасоля зелена стручкова - 200 грам
- Перець гострий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Ананас - 200 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка

1. Лук наріжте.

2. Обсмажте з додаванням олії.

3. Куряче філе наріжте смужками.

4. Додайте в сковороду, обсмажте все разом.

4. Додайте кокосове молоко.

5. Потім - стручковую фасоль.

6. Потім - нарізаний смужками перець.

7. Ананас наріжте кубиком.

8. Додайте в сковороду ананас, цукор, рибний соус, перемішайте, тушкуйте хвилин 5. При необхідності, додайте сіль.

9. Рис відварити до готовності.

10. Подавайте куряче каррі з рисом.
Смачного!
Смачного!