Рецепт Каррі по-тайськи фото

Каррі по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Каррі

Каррі по-тайськи робиться з курячим філе і болгарським перцем. Виходить дуже смачне і пікантне блюдо. Розповідаю, як його приготувати!

Каррі по-тайськи прекрасно поєднується з рисом. Якщо ви хочете дотриматися всіх традиції цього незвичайного страви, то подавайте тільки з рисом. Можете посолити, поперчити або додати своїх улюблених спецій і приправ. Я намагаюся слідувати рецептами. І паста каррі дає досить прянощі і гостроти смаку. Покроковий рецепт каррі по-тайськи - для вас!

  • Кокосове молоко - 4 склянки
  • Паста каррі - 30-50 грам (зелена паста каррі ні така гостра, як червона паста каррі.)
  • Куряче філе - 300-500 грам
  • Болгарський перець - 2 штуки (візьміть різних кольорів.)
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
каррі по-тайськи - фото крок 1
Змішайте пасту каррі з кокосовим молоком в каструлі.
каррі по-тайськи - фото крок 2
Викладіть в кокосове молоко куряче філе, нарізане невеликими шматочками.
каррі по-тайськи - фото крок 3
Гасіть під закритою кришкою до повної готовності курки.
каррі по-тайськи - фото крок 4
Наріжте болгарський перець тонкими смужками. Можете додати їх цілком, або розділивши на дві половини. Коли курка буде вже готова, викладіть до неї дрібно рубаний ріпчасту цибулю і болгарський перець.
каррі по-тайськи - фото крок 5
Тепер тушкуйте ще трохи, поки овочі не стануть м'якими. Не обов'язково розварювати їх, смак напівсирих овочів відмінно підійде для каррі по-тайськи. Насолоджуйтесь.

Схожі рецепти