Каррі по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Каррі по-тайськи робиться з курячим філе і болгарським перцем. Виходить дуже смачне і пікантне блюдо. Розповідаю, як його приготувати!
Каррі по-тайськи прекрасно поєднується з рисом. Якщо ви хочете дотриматися всіх традиції цього незвичайного страви, то подавайте тільки з рисом. Можете посолити, поперчити або додати своїх улюблених спецій і приправ. Я намагаюся слідувати рецептами. І паста каррі дає досить прянощі і гостроти смаку. Покроковий рецепт каррі по-тайськи - для вас!
- Кокосове молоко - 4 склянки
- Паста каррі - 30-50 грам (зелена паста каррі ні така гостра, як червона паста каррі.)
- Куряче філе - 300-500 грам
- Болгарський перець - 2 штуки (візьміть різних кольорів.)
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
Змішайте пасту каррі з кокосовим молоком в каструлі.
Викладіть в кокосове молоко куряче філе, нарізане невеликими шматочками.
Гасіть під закритою кришкою до повної готовності курки.
Наріжте болгарський перець тонкими смужками. Можете додати їх цілком, або розділивши на дві половини. Коли курка буде вже готова, викладіть до неї дрібно рубаний ріпчасту цибулю і болгарський перець.
Тепер тушкуйте ще трохи, поки овочі не стануть м'якими. Не обов'язково розварювати їх, смак напівсирих овочів відмінно підійде для каррі по-тайськи. Насолоджуйтесь.