Куряче філе каррі з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобаються страви індійської кухні, я дуже рекомендую скористатися цим рецептом, адже блюдо готується легко, просто і швидко. Яблука відмінно поєднуються з куркою і роблять страву більш легким.
Індійська кухня славиться своїми спеціями, мені найбільше до душі каррі. Сьогодні я розповім вам, як приготувати куряче філе каррі з яблуками. Ароматне, незвичайне і смачне блюдо, яке готується дуже легко і дуже швидко. Яблука краще використовувати злегка кислі і щільні. А подавати до столу з рисом, буде дуже смачно!
- Куряча грудка - 1 штука(1 філе)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1-2 штук(1 велике або 2 маленьких)
- Молоко - 1/2 склянки
- Біле вино - 50 мілілітрів
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
1. Очистимо цибулю і яблука. Цибулю нарізаємо дрібно, а яблука і куряче філе невеликими шматочками, приблизно однаковими за розміром.
2. Відправимо цибулю обсмажувати на сковороді з рослинним маслом. А до курячим шматочках додамо сіль, перець і борошно. Перемішаємо.
3. Замість молока можна використовувати овочевий бульйон і додати трохи вершків. Каррі додавайте до смаку.
4. Лук злегка зазолотиться, додаємо до нього куряче філе. Перемішаємо. Обсмажуємо на середньому вогні.
5. Куряче м'ясо побіліло, додаємо вино і випаровуємо його.
6. Додамо каррі, перемішаємо.
7. Відразу ж додаємо молоко, перемішуємо і додаємо яблука.
8. І готуємо хвилин 10.