Куряче філе, тушковане з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий спосіб приготувати куряче філе - це приготувати його з овочами. А точніше - стушкувати. Таким чином ви отримаєте дуже соковите, ніжне й ароматне блюдо. А який аромат! ..
Крім відмінних смакових якостей, є ще кілька переваг курки з овочами, а саме - низька калорійність і незаперечна корисність. Можна сміливо годувати діточок, вагітних жінок, людей зі слабким шлунком, та й просто тих, хто піклується про своє здоров'я і обережно вибирає собі їжу. Смачного!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Брокколі - 1 штука
- Гриби - 300 грам
- Перець солодкий - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Корінь імбиру - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Курячий бульйон - 500 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Паростки сої - 200 грам
Подрібнене куряче філе обсмажте на сковороді протягом 3-4 хвилин.
Курку відставте, в тій же сковороді обсмажте овочі (приблизно 4-5 хвилин).
До овочів додайте подрібнені гриби, обсмажуйте разом ще 5 хвилин.
Як тільки гриби пустять ароматний сік, овочі разом з ними можна діставати з сковороди.
У сковороду налийте бульйон, закиньте в нього подрібнений імбир, борошно, часник, сіль і перець, доведіть пряну суміш до кипіння.
В соус додайте курку, овочі та гриби. Гасіть на повільному вогні під кришкою до готовності. Смачного!