Рецепт Куряче філе, тушковане з овочами фото

Куряче філе, тушковане з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Найкращий спосіб приготувати куряче філе - це приготувати його з овочами. А точніше - стушкувати. Таким чином ви отримаєте дуже соковите, ніжне й ароматне блюдо. А який аромат! ..

Крім відмінних смакових якостей, є ще кілька переваг курки з овочами, а саме - низька калорійність і незаперечна корисність. Можна сміливо годувати діточок, вагітних жінок, людей зі слабким шлунком, та й просто тих, хто піклується про своє здоров'я і обережно вибирає собі їжу. Смачного!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Брокколі - 1 штука
  • Гриби - 300 грам
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Корінь імбиру - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Курячий бульйон - 500 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Паростки сої - 200 грам
куряче філе, тушковане з овочами - фото крок 1
Подрібнене куряче філе обсмажте на сковороді протягом 3-4 хвилин.
куряче філе, тушковане з овочами - фото крок 2
Курку відставте, в тій же сковороді обсмажте овочі (приблизно 4-5 хвилин).
куряче філе, тушковане з овочами - фото крок 3
До овочів додайте подрібнені гриби, обсмажуйте разом ще 5 хвилин.
куряче філе, тушковане з овочами - фото крок 4
Як тільки гриби пустять ароматний сік, овочі разом з ними можна діставати з сковороди.
куряче філе, тушковане з овочами - фото крок 5
У сковороду налийте бульйон, закиньте в нього подрібнений імбир, борошно, часник, сіль і перець, доведіть пряну суміш до кипіння.
куряче філе, тушковане з овочами - фото крок 6
В соус додайте курку, овочі та гриби. Гасіть на повільному вогні під кришкою до готовності. Смачного!

Схожі рецепти