Рецепт Куряче філе, тушковане в вершках фото

Куряче філе, тушковане в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти, Птах, Вершки, Курка, Куряче філе
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Куряче філе, тушковане в вершках - це чудовий рецепт! хрустке, золотисте куряче філе в соусі любимо всією нашою сім'єю! Приготуйте і ви це чудове блюдо для себе і своїх близьких.

Курка у вершках - дуже просте і дуже смачна страва для швидкого вечері, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром завдяки ніжному і ароматного вершкового соусу. Рецепт ідеально підходить для всієї родини.

  • Куряче філе - 4 штуки
  • Пармезан - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Бекон - 250 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Кукурудзяний крохмаль - 1, 5 чайних ложки
куряче філе, тушковане в вершках - фото крок 1
Куряче філе зачистите і промийте, дайте зійти зайвій волозі. Кожне філе посоліть і поперчіть з обох сторін.
куряче філе, тушковане в вершках - фото крок 2
У ємності змішайте борошно і 4 столові ложки пармезану. Занурюйте філешку в цю суміш з двох сторін.
куряче філе, тушковане в вершках - фото крок 3
Обсмажте курку до золотистого кольору, близько 4-5 хвилин на кожну сторону.
куряче філе, тушковане в вершках - фото крок 4
На тій же сковороді обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Злийте зайвий жир, залишивши приблизно 1 чайну ложку.
куряче філе, тушковане в вершках - фото крок 5
Додайте порізані цибулю і часник. Обсмажуйте приблизно 1 хвилину до моменту, поки цибуля не стане м'яким. Після чого додайте вершки, сіль і перець. Надішліть залишився пармезан і дайте соусу закипіти, поки сир не почне плавитися. Після додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте.
куряче філе, тушковане в вершках - фото крок 6
Надішліть до соусу куряче філе, зменшіть вогонь і накрийте кришкою. Через 3-5 хвилин можна подавати до столу.

Схожі рецепти