Куряче філе, тушковане в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе, тушковане в вершках - це чудовий рецепт! хрустке, золотисте куряче філе в соусі любимо всією нашою сім'єю! Приготуйте і ви це чудове блюдо для себе і своїх близьких.
Курка у вершках - дуже просте і дуже смачна страва для швидкого вечері, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром завдяки ніжному і ароматного вершкового соусу. Рецепт ідеально підходить для всієї родини.
- Куряче філе - 4 штуки
- Пармезан - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - За смаком
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Бекон - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- Кукурудзяний крохмаль - 1, 5 чайних ложки
Куряче філе зачистите і промийте, дайте зійти зайвій волозі. Кожне філе посоліть і поперчіть з обох сторін.
У ємності змішайте борошно і 4 столові ложки пармезану. Занурюйте філешку в цю суміш з двох сторін.
Обсмажте курку до золотистого кольору, близько 4-5 хвилин на кожну сторону.
На тій же сковороді обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Злийте зайвий жир, залишивши приблизно 1 чайну ложку.
Додайте порізані цибулю і часник. Обсмажуйте приблизно 1 хвилину до моменту, поки цибуля не стане м'яким. Після чого додайте вершки, сіль і перець. Надішліть залишився пармезан і дайте соусу закипіти, поки сир не почне плавитися. Після додайте кукурудзяний крохмаль і перемішайте.
Надішліть до соусу куряче філе, зменшіть вогонь і накрийте кришкою. Через 3-5 хвилин можна подавати до столу.