Рецепт Куряче філе в вершках фото

Куряче філе в вершках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Ніжне м'ясо курки, мариноване в вершках!

Опис приготування:

Для початку сире куряче філе необхідно нарізати на середні шматочки, а потім посолити і поперчити. Потім необхідно залити філе вершками і залишити охолоджуватися в холодильнику протягом 4 годин. Коли вказаний час пройде, потрібно обваляти філе в панірувальних сухарях і обсмажувати на рослинній олії з обох сторін. Подавати куряче філе з гарніром в гарячому вигляді.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Вершки 10-15% - 200 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 5-8 Ст. Ложок
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Перець - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Для початку сире куряче філе необхідно нарізати на середні шматочки, а потім посолити і поперчити. Потім необхідно залити філе вершками і залишити охолоджуватися в холодильнику протягом 4 годин. Коли вказаний час пройде, потрібно обваляти філе в панірувальних сухарях і обсмажувати на рослинній олії з обох сторін. Подавати куряче філе з гарніром в гарячому вигляді.

Схожі рецепти