Куряче філе в вершках
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне м'ясо курки, мариноване в вершках!
Для початку сире куряче філе необхідно нарізати на середні шматочки, а потім посолити і поперчити. Потім необхідно залити філе вершками і залишити охолоджуватися в холодильнику протягом 4 годин. Коли вказаний час пройде, потрібно обваляти філе в панірувальних сухарях і обсмажувати на рослинній олії з обох сторін. Подавати куряче філе з гарніром в гарячому вигляді.
- Куряче філе - 500 грам
- Вершки 10-15% - 200 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 5-8 Ст. Ложок
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
Для початку сире куряче філе необхідно нарізати на середні шматочки, а потім посолити і поперчити. Потім необхідно залити філе вершками і залишити охолоджуватися в холодильнику протягом 4 годин. Коли вказаний час пройде, потрібно обваляти філе в панірувальних сухарях і обсмажувати на рослинній олії з обох сторін. Подавати куряче філе з гарніром в гарячому вигляді.