Куряче філе з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже корисне, ситне і малокалорійне блюдо з курки і овочів. Можна їсти його так чи подати з гарніром з пасти, рису. Вам цікаво, як приготувати куряче філе з овочами в духовці?
Процес підготовки не займе багато часу, потім відправте блюдо в духовку і запікайте його. В цей же час можна зробити гарнір для нього або посмажити грінки. Блюдо ароматне, смачне і здорове. Ви можете їсти його відразу після запікання, прикрасивши сиром або свіжою зеленню.
- Куряче філе - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 0, 5-1 штуки
- Гриби - 5 штук
- Томати - 8 штук
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль, мелений перець - За смаком
- Сушений орегано - 1 Чайна ложка
- Сушена петрушка - 1 Чайна ложка
- Базилік свіжий - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Сухе біле вино - 1/3 склянки
- Пармезан - 70 грам
1. Очистіть ріпчасту цибулю і наріжте його півкільцями, наріжте кільцями шалот, измельчитечасник.
2. У форму для випічки викладіть часник, обидва види цибулі, розподіліть по дну.
3. Томати вимийте і наріжте кубиками, подрібніть листя базиліка, змішайте овочі з зеленню і сушеними травами, сіллю, цукром і меленим перцем.
4. Влийте в миску до томатів біле вино і перемішайте.
5. Гриби наріжте пластинками і додайте до решти інгредієнтів, сюди ж покладіть лавровий лист.
6. Вимийте філе і витріть його серветками, викладіть на подушку з лука, поверх м'яса рівномірно розподіліть суміш томатів і трав.
7. Надішліть форму в розігріту до 210 градусів духовку і випікайте близько 50-60 хвилин (залежить від товщини м'яса).
8. Натріть на тертці сир і посипте їм готову страву.
9. Подавайте блюдо гарячим з пастою.