Локшина в воке
(покроковий рецепт з фото)
Ця локшина готується дуже швидко і смачний обід або вечерю вам буде забезпечений на все 100%. Локшина в воке може стати як повноцінним стравою, так і гарніром. Спробуйте!
Багато смачних і швидких страв можна приготувати в чудовій сковороді-вок. Страви в воке готуються дуже швидко, тому перед приготуванням в цьому посуді вам необхідно підготувати всі інгредієнти, щоб вони були під рукою. Почистити і нарізати овочі, підготувати всі спеції. Хочу запропонувати вам простий рецепт локшини в воке. З його допомогою ви зможете швидко і смачно приготувати обід або вечерю. Якщо у вас не виявиться креветок - не біда, локшина чудово поєднується з овочами. Розповідаю, як зробити локшину в воке.
- Локшина удон - 200 грам
- Креветки - 10-15 штук
- Перець болгарський - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Імбир свіжий - 1 скибочку(1, 5-2 см)
Чистимо імбир і часник і нарізаємо дрібними кубиками. Можна потерти на тертці. Нагріваємо в воке масло і підлогу хвилинки обсмажуємо часник і імбир.
Додаємо в вок очищені креветки і обсмажуємо, постійно помішуючи, приблизно 1 хвилину.
Додаємо до креветок соєвий соус, перемішуємо. Морква і перець чистимо і нарізаємо соломкою. Додаємо до креветок. Готуємо, весь час помішуючи, хвилину.
У мене локшина, яка не вимагає готування. Просто дістаю з пачки і поділяю. Якщо у вас такий локшини немає, просто зваріть ту, що є.
Додаємо готову локшину в вок, все добре перемішуємо і прогріваємо хвилину-півтори. Заважаємо весь час, може підгоріти!