Лобіо по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох любов до вірменської кухні починається саме з лобіо. Цей рецепт є класичним варіантом лобіо по-вірменськи в домашніх умовах. Спаржу краще брати свіжу, але можна і заморожену.
Вірменський варіант приготування лобіо. Як відомо, рецептів приготування цієї страви безліч, кожен і яких по-своєму хороший. Спробуйте і цей варіант, оскільки блюдо виходить не тільки дуже ситним, але і смачним. Яйця зі спаржею та м'ясом гармонує просто чудово!
- Курка - 1 кілограм
- Sparzha - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль і приправи - За смаком
- Яйця - 3 штуки
- Зелень - За смаком
1. Для цієї страви квасоля потрібно порізати на 3 частини. Попередньо вимийте її і приберіть всі зайві частини. Заморожена спаржа також підійде.
2. Відразу підсмажуємо цибулю. Нарізати його краще півкільцями. Як тільки він почне набувати легкий золотистий колір, викладаємо курку. Я зазвичай беру стегенця, нарізаю з на 3 частини. М'ясо краще для цієї страви брати у вигляді великих шматків.
3. В кінці смаження викладаємо квасоля і заливаємо бульйоном. Додайте приправи за смаком і води, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні.
4. Тушкуємо до повної готовності всіх інгредієнтів. В кінці не забудьте додати зелень і чорний мелений перець. В самому кінці залийте всі інгредієнти в сковороді збитими яйцями, після чого накрийте кришкою і доведіть до готовності.
5. Подавайте порційно разом зі свіжими овочами. Смачного!