Рецепт Лобіо по-вірменськи фото

Лобіо по-вірменськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Птах , Курка , Спаржа
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У багатьох любов до вірменської кухні починається саме з лобіо. Цей рецепт є класичним варіантом лобіо по-вірменськи в домашніх умовах. Спаржу краще брати свіжу, але можна і заморожену.

Опис приготування:

Вірменський варіант приготування лобіо. Як відомо, рецептів приготування цієї страви безліч, кожен і яких по-своєму хороший. Спробуйте і цей варіант, оскільки блюдо виходить не тільки дуже ситним, але і смачним. Яйця зі спаржею та м'ясом гармонує просто чудово!

  • Курка - 1 кілограм
  • Sparzha - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль і приправи - За смаком
  • Яйця - 3 штуки
  • Зелень - За смаком
лобіо по-вірменськи - фото крок 1
1. Для цієї страви квасоля потрібно порізати на 3 частини. Попередньо вимийте її і приберіть всі зайві частини. Заморожена спаржа також підійде.
лобіо по-вірменськи - фото крок 2
2. Відразу підсмажуємо цибулю. Нарізати його краще півкільцями. Як тільки він почне набувати легкий золотистий колір, викладаємо курку. Я зазвичай беру стегенця, нарізаю з на 3 частини. М'ясо краще для цієї страви брати у вигляді великих шматків.
лобіо по-вірменськи - фото крок 3
3. В кінці смаження викладаємо квасоля і заливаємо бульйоном. Додайте приправи за смаком і води, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні.
лобіо по-вірменськи - фото крок 4
4. Тушкуємо до повної готовності всіх інгредієнтів. В кінці не забудьте додати зелень і чорний мелений перець. В самому кінці залийте всі інгредієнти в сковороді збитими яйцями, після чого накрийте кришкою і доведіть до готовності.
лобіо по-вірменськи - фото крок 5
5. Подавайте порційно разом зі свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти