Листковий салат з хурми
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом цікавого салату з хурми, такий собі фруктово-овочевий мільфей. Салат вразить приємним поєднанням інгредієнтів, має яскравий смак і гірчично-медову заправку.
З мого рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати листковий салат з хурми. Цей легкий, яскравий і незвичайний салат неодмінно оцінять гості. У салаті хурма приємно поєднується з іншими продуктами, заправкою. Спробуйте приготувати за моїм рецептом, хай щастить!
- Куряче філе відварне - 150 грам
- Огірок - 1 штука (якщо дрібні, то 2 шт)
- Перець болгарський червоний - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Мухобойка - 1 штука (якщо дрібна, то 2 шт)
- Листя салату - 1 пучок
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед рідкий - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Лимонний сік або яблучний оцет - 1 Чайна ложка

Підготуйте продукти, заздалегідь відваріть куряче м'ясо і остудіть. Вимийте овочі та зелень. Приступимо!

Огірочок поріжте кубиками.

У перцю видаліть насіння і перетинки внутрішні, поріжте кубиками.

Філе розберіть на волокна або поріжте кубиками.

Хурму поріжте пластинками, щоб на кожну порцію салату було по три Слайса. Якщо хурма маленька, то знадобиться 2-3 штуки. Я вибрала найбільшу, вирізати, у мене вийшли 6 великих слайсів і два обрізка. Обрізки поріжте кубиками для салату.

З'єднайте в салатник всі інгредієнти.

З рослинного масла, гірчиці, меду, лимонного соку, солі і перцю зробіть заправку. Просто з'єднайте всі інгредієнти до однорідного стану. Заправте салат.

На тарілку покладіть вимиті молоденькі листя салату, зверху колечко хурми.

Розподіліть частина салату.

На салат часточку хурми, потім знову салат.

Має вийти так: хурми - салат - хурми - салат - хурми - салат. Зверху салат прикрасьте часточкою огірочка або зеленню, хурмою. Пригощайтеся!