Листкові пиріжки з овочевою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Листкові пиріжки з овочевою начинкою - дуже смачні, красиві, ситні вегетаріанські пиріжки, які приготувати не складе ніяких труднощів.
Листкові пиріжки з овочевою начинкою готуються дуже легко. Спочатку потрібно приготувати начинку з овочів. Тут ви можете імпровізувати. Які овочі є у вас в холодильнику, такі і використовуйте для начинки. Щоб пиріжки вийшли пряні, не шкодуйте спецій, вони прикрашають блюдо. Форма пиріжків також передбачає можливість імпровізувати і фантазувати. Трохи тертого сиру додадуть приємну тягнучки і смак пиріжків.
- Морква - 1 штука
- Пласт листкового тіста - 1 штука
- Рослинна олія - - За смаком
- Зелений горошок - 30-50 грам
- Стручкова квасоля - 100-120 грам
- Кольорова капуста - 12 штук
- Кукурудза - 30-50 грам
- Спеції - - За смаком (куркума, імбир, насіння гірчиці, каррі, кмин)
- Тертий сир - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Тісто розморожуємо і готуємо овочеву начинку. Для цього в сковорідці розігріємо масло. У ньому обсмажити все спеції - спочатку насіння гірчиці (будуть тріщати і розлітатися, тому накрити кришкою), далі додаємо імбир, каррі і куркуму. Потім засипаємо все овочі. Обсмажуємо їх, помішуючи, до повної готовності. Потім тісто нарізаємо на прямокутники і починаємо ліпити пиріжки.
Зліплені пиріжки укладаємо на змащений маслом деко.
Потім пиріжки відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин, потім дістаємо деко, посипаємо пиріжки тертим сиром і відправляємо назад в духовку на 5 хвилин.
Пиріжки подавати гарячими.