Рецепт Каннеллоні з овочевою начинкою фото

Каннеллоні з овочевою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Макарони, Каннеллоні
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою

Для любителів італійської кухні пропоную смачний, корисний і простий рецепт каннеллони з овочевою начинкою в томатному соусі і з апетитною скоринкою.

Рецепт приготування каннеллони з овочевою начинкою універсальний, так як блюдо можна зробити не тільки з капустою, але і з кабачками, морквою або іншими овочами за смаком. Томатний соус можна приготувати самостійно або купити вже готові соуси зі спеціями. Таке блюдо стане відмінним варіантом для ситного обіду або вечері.

  • Кольорова капуста - 500 грам
  • Брокколі - 500 грам
  • Томатний соус - 200 грам
  • Крем - 500 грам
  • Сир - 250 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Каннеллоні - 16 штук
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
каннеллоні з овочевою начинкою - фото крок 1
1. Цвітну капусту і брокколі необхідно вимити, обсушити і розділити на суцвіття. Надіслати в каструлю з підсоленою водою і варити буквально 2-3 хвилини. Потім відкинути на друшляк, зберігши воду.
каннеллоні з овочевою начинкою - фото крок 2
2. На дно сотейника або великий сковороди налити трохи рослинного масла і розігріти. Тим часом очистити часник і подрібнити. Надіслати в гаряче масло і обсмажити пару хвилин. Викласти цвітну капусту і брокколі. Поперчити за смаком, додати чебрець і трохи води, в якій варилася капуста. На повільному вогні протушкувати 15-20 хвилин до готовності (при необхідності додати ще трохи води). Потім зняти з вогню і розім'яти товкачем для картоплі. При бажанні для кольору і смаку в рецепт приготування каннеллони з овочевою начинкою можна використовувати морква.
каннеллоні з овочевою начинкою - фото крок 3
3. Коли начинка охолола її можна перекласти в невеликий целофановий пакет, попередньо зробивши в ньому невеликий отвір, і наповнити нею каннеллони.
каннеллоні з овочевою начинкою - фото крок 4
4. На дно жароміцної форми вилити томатний соус. Додати трохи винного оцту, солі і спецій за смаком. Викласти каннеллони.
каннеллоні з овочевою начинкою - фото крок 5
5. Каннеллоні з овочевою начинкою в домашніх умовах будуть доповнені також сметанно-сирним соусом. Для його приготування необхідно з'єднати сметану, посолити і поперчити її за смаком, з половиною сиру, натертого на мелкую терку.
каннеллоні з овочевою начинкою - фото крок 6
6. Отриманий соус викласти рівним шаром на каннеллони, а зверху посипати сиром, що залишився. Надіслати форму в попередньо розігріту духовку на 30-40 хвилин.
каннеллоні з овочевою начинкою - фото крок 7
7. Готову страву можна доповнити свіжою зеленню і подавати до столу.

Схожі рецепти