Млинці з овочевою начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ovoshtnaya начинка, про яку піде язик, дуже різноманітна. У неї входять печериці, кабачки і цибулю-порей. Тому дуже раджу вам млинці з овочевою начинкою!
Млинці з овочевою начинкою можуть послужити відмінним ситним сніданком, полуднем і навіть обідом (якщо з'їсти їх побільше). Ми їмо їх зі сметаною, мабуть, звичка з дитинства. Але ви можете придумати свою добавку до млинців. Вони виходять не жирними, смачними і хрусткими. Спробуйте. Дотримуйтесь рецептом і у вас все вийде. Отже, знайомтеся - рецепт млинчиків з овочевою начинкою з фото!
- Борошно - 150-200 грам
- Молоко - 2 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Лук-пориста - 1 штука
- Кабачки - 2-3 штук
- Печериці - 10 штук
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком.)
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 3-4 Ст. Ложок
На оливковій олії обсмажте спочатку цибулю-порей і печериці.
Додайте до цибулі-порею і шампіньйонів дрібно нарізані кабачки. Гасіть все разом близько 15 хвилин. Овочі повинні стати м'якими.
Тепер замісіть тісто для млинців. Я користуюся для цього блендером. Змішайте і збийте молоко, два яйця, борошно і сіль, додайте трохи рослинного масла. Залиште одну столову ложку молока для панірування млинчиків. Все збийте.
Розколіть рослинне масло на сковороді і приступайте до смаження млинців.
Слідкуйте за тим, щоб вони не пригорали. А виходили навіть злегка бліденькі.
Викладіть трохи тушкованих овочів у краю млинчика, як на фотокартці.
І "укутайте" начинку млинчиком.
Збийте одне яйце з молоком (1 столова ложка молока). І умочіть в одержаної маси млинець.
Потім обваляйте в панірувальних сухарях.
Обсмажуйте млинці з овочевою начинкою з усіх боків до золотистої хрусткої скоринки.
Ось такі приголомшливі млинчики з овочевою начинкою у вас вийдуть:)