Рецепт КВІШ з овочевою начинкою фото

КВІШ з овочевою начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Пісочне тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Випічка, Пироги, Солоне

Відмінність КВІШ від інших відкритих наслідках пирогів полягає у великій кількості використовується при приготуванні сиру, адже цей продукт додається і в начинку, і в пісочну основу. Виходить дуже смачно!

В якості начинки для цього пирога можна використовувати будь-які овочі і зелень, а також доповнювати їх м'ясом або рибою. А вибираючи різні сорти сиру і комбінуючи їх між собою, можна отримувати нові смакові поєднання. Експериментуйте!

  • Кабачок - 1 штука (вагою 500-600 грам)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Брокколі - 80-100 грам
  • Сир твердий - 200 грам(100 г - в тісто, 100 г - в начинку)
  • Крем (жирністю 15-20 %) - 100 грам
  • Борошно пшеничне (1 або вищий сорт) - 100-120 грам
  • Борошно цільнозернове (пшеничне) - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Зелень петрушки - 1 пучок
  • Яйця курячі - 3 штуки(1 - в тісто, 2 - в начинку)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль кухонна - За смаком
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 1
Підготуйте перераховані інгредієнти, орієнтуючись на зазначені кількості. Молодий кабачок невеликого розміру можна використовувати цілком. В разі, якщо овоч більш зрілий, необхідно очистити його від шкірки і видалити м'якоть.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 2
З'єднайте в глибокій мисці два види борошна, розпушувач і сіль (приблизно 0, 5 немає. Л.).
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 3
Сир натріть на дрібній тертці і додайте половину вказаної кількості (100 грам) до сухим компонентів, перемішайте.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 4
Вершкове масло наріжте кубиками і додайте в миску. Розітріть суміш руками до отримання крихти.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 5
Додайте в отриману крихту одне яйце і замісити м'яке тісто, легко відстає від стінок миски.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 6
Оберніть тісто харчовою плівкою і помістіть в холодильник на 20-30 хвилин.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 7
Поки тісто охолоджується, займіться приготуванням овочевої начинки. Для цього пассеруйте дрібно порізані цибулю і перець на сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової олії.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 8
Кабачок наріжте невеликими шматочками і додайте до цибулі і перцю, посоліть овочі за смаком, при бажанні додайте улюблені спеції.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 9
Додайте в сковороду суцвіття брокколі і тушкуйте овочі 4-5 хвилин. Часник дрібно поріжте, відправте в овочеву суміш, перемішайте і зніміть сковороду з плити. Дайте начинці трохи охолонути.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 10
Поки тушковані овочі остигають, приготуйте суміш з двох яєць, другої половини тертого сиру, сметани, дрібка солі і дрібно нарізаної зелені петрушки.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 11
Охолоджене тісто розподіліть по дну і боків форми для випікання. Діаметр форми повинен складати приблизно 18-20 сантиметрів.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 12
Викладіть на підготовлену пісочну основу овочеву суміш.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 13
Поверх овочів розподіліть яєчно-сирну масу і випікайте КВІШ при температурі 180-190 градусів протягом 45-50 хвилин до золотистого кольору.
кВІШ з овочевою начинкою - фото крок 14
Залиште пиріг ще на 5-7 хвилин в вимкненому духовці, а потім подавайте в гарячому або холодному вигляді.

Схожі рецепти