Листкові палички до пива
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати листкові палички до пива, до апаратів, просто як заміну хліба або перекус. Такі палички готуються легко і просто, впорається навіть початківець кулінар.
Для цього рецепта підійдуть обрізки листкового тіста, які залишилися після приготування будь-якої випічки. Листкові палички можна зберігати протягом 1 дня в добре закритому контейнері при кімнатній температурі.
- Тісто листкове готове - 1 штука (упаковка)
- Молоко - За смаком
- Насіння кунжуту - За смаком (можна мак або насіння соняшнику)
- Паприка - За смаком
- Трави - За смаком (сухі)
- Пармезан - За смаком (тертий)
1. Листкове тісто наріжте на смужки товщиною в 1 см або використовуйте невеликі формочки для печива різної форми.
2. Нарізане тісто покладіть на деко, покрите папером для випічки.
3. Тісто злегка змастіть молоком.
4. Посипте тісто насінням, спеціями, сухими травами або сиром.
5. Випікайте листкові палички в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин. Перед подачею на стіл дайте випічці охолонути.