Листкові палички з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Ці ароматні й хрусткі палички-спіральки будуть хороші з будь-яким супом і стануть відмінною закускою на будь-якому святі. Готуються вони дуже легко і досить швидко. Чоловікам сподобається на все 100%!
Ці смачні, ароматні хрусткі палички-спіральки приготувати зможе кожен з вас без особливих зусиль. Використовувати будемо покупне листкове тісто, розморозити його і бекон адже не складно? В результаті у вас вийде відмінна закуска для посиденьок з друзями або смачне доповнення до супу на обід. Готуємо легко, просто і швидко!
- Тісто - 200 грам (слоеное бездрожжевое)
- Бекон - 70-80 грам
- Жовток - 1 штука
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
1. Листкове тісто і бекон необхідно розморозити. Яєчний жовток змішаємо з молоком.
2. Бекон нарізаємо на тонкі смужки.
3. Тісто трохи розкачати так, щоб лист був трохи довше смужок бекону. Розкладаємо смужки бекону на тесті на невеликій відстані один від одного.
4. Розрізаємо тісто на смужки і защипуємо кінці смужок.
5. Скручуємо в спіральки і викладаємо на деко, застелене пергаментом.
6. Змащуємо жовтком і посипаємо кунжутним насінням.
7. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю.
8. Ось такі ласощі у нас вийшли