Рецепт Листкові палички з беконом фото

Листкові палички з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Листкове тісто , Бекон
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Солоне
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ці ароматні й хрусткі палички-спіральки будуть хороші з будь-яким супом і стануть відмінною закускою на будь-якому святі. Готуються вони дуже легко і досить швидко. Чоловікам сподобається на все 100%!

Опис приготування:

Ці смачні, ароматні хрусткі палички-спіральки приготувати зможе кожен з вас без особливих зусиль. Використовувати будемо покупне листкове тісто, розморозити його і бекон адже не складно? В результаті у вас вийде відмінна закуска для посиденьок з друзями або смачне доповнення до супу на обід. Готуємо легко, просто і швидко!

  • Тісто - 200 грам (слоеное бездрожжевое)
  • Бекон - 70-80 грам
  • Жовток - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
листкові палички з беконом - фото крок 1
1. Листкове тісто і бекон необхідно розморозити. Яєчний жовток змішаємо з молоком.
листкові палички з беконом - фото крок 2
2. Бекон нарізаємо на тонкі смужки.
листкові палички з беконом - фото крок 3
3. Тісто трохи розкачати так, щоб лист був трохи довше смужок бекону. Розкладаємо смужки бекону на тесті на невеликій відстані один від одного.
листкові палички з беконом - фото крок 4
4. Розрізаємо тісто на смужки і защипуємо кінці смужок.
листкові палички з беконом - фото крок 5
5. Скручуємо в спіральки і викладаємо на деко, застелене пергаментом.
листкові палички з беконом - фото крок 6
6. Змащуємо жовтком і посипаємо кунжутним насінням.
листкові палички з беконом - фото крок 7
7. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю.
листкові палички з беконом - фото крок 8
8. Ось такі ласощі у нас вийшли

Схожі рецепти