Лисички мариновані солоні
(покроковий рецепт з фото)
Мариновані грибочки - це дуже смачно! Тим хто любить, щоб гриби були трохи солонуваті, неодмінно сподобається цей рецепт. Лісіцкі otvarivayutsya, маринуються в маринаді, а потім швидко з'їдаються!
Це простий рецепт приготування лисичок маринованих солоних. Знадобляться такі інгредієнти: Лісіцкі, цукор, сіль, оцет і приправа для маринування грибів. Готову консервацію зберігайте в холодильнику або сухому і провітрюваному погребі. Вживати можна вже через 1-2 діб. Вдалого приготування!
- Лісіцкі - 1500 грам
- Приправа - 10 грам (для маринування грибів)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 5 чайних ложок
- Оцет - 2 чайних ложки
Гриби ретельно промийте в холодній воді. Потім відваріть в підсоленій воді 15 хвилин.
Готуємо маринад: з 1 літр води беремо 10 г приправи, 5 ç.l. Солі, 2 ст.Л. Цукру, доводимо до кипіння.
Відварені гриби відкиньте на друшляк і промийте холодною водою. Потім опустіть лисички в маринад і варіть 15-20 хвилин.
Розкладіть гриби по стерилізованим баночках, зверху залийте маринадом і закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному місці. Смачного!