Рецепт Лисички мариновані солоні фото

Лисички мариновані солоні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Лісіцкі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Мариновані грибочки - це дуже смачно! Тим хто любить, щоб гриби були трохи солонуваті, неодмінно сподобається цей рецепт. Лісіцкі otvarivayutsya, маринуються в маринаді, а потім швидко з'їдаються!

Це простий рецепт приготування лисичок маринованих солоних. Знадобляться такі інгредієнти: Лісіцкі, цукор, сіль, оцет і приправа для маринування грибів. Готову консервацію зберігайте в холодильнику або сухому і провітрюваному погребі. Вживати можна вже через 1-2 діб. Вдалого приготування!

  • Лісіцкі - 1500 грам
  • Приправа - 10 грам (для маринування грибів)
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 5 чайних ложок
  • Оцет - 2 чайних ложки
лисички мариновані солоні - фото крок 1
Гриби ретельно промийте в холодній воді. Потім відваріть в підсоленій воді 15 хвилин.
лисички мариновані солоні - фото крок 2
Готуємо маринад: з 1 літр води беремо 10 г приправи, 5 ç.l. Солі, 2 ст.Л. Цукру, доводимо до кипіння.
лисички мариновані солоні - фото крок 3
Відварені гриби відкиньте на друшляк і промийте холодною водою. Потім опустіть лисички в маринад і варіть 15-20 хвилин.
лисички мариновані солоні - фото крок 4
Розкладіть гриби по стерилізованим баночках, зверху залийте маринадом і закрийте кришками. Зберігайте в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти