Лимонний соус
(покроковий рецепт з фото)
Риба і лимон відмінно "дружать" між собою, тому, якщо ви збираєтеся приготувати рибу, то не забудьте приготувати до неї лимонний соус, це додасть вашій страві нові смакові нюанси.
Приготувати лимонний соус не складе ніяких труднощів. Соус можна приготувати паралельно з основною стравою. Беріть на замітку рецепт!
- Лимон - 1 штука
- Мед - 2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 1 Ст. Ложка (жирні сільські)
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Кріп - 10 грам
Підготуйте інгредієнти.
Лимонно допомогу, зніміть з нього цедру.
Вручну відіжміть сік лимона.
Процідити лимонний сік.
Додайте в лимонний сік зняту цедру, мідь, оливкова олія, жирні сільські вершки, добре розмішайте до однорідного стану.
Всипте в соус орегано.
Подрібніть кріп і теж додайте його в соус.
Поливайте лимонним соусом рибу перед подачею. Поєднання лимона і вершків в соусі, доповнений ароматними травами, відмінно підходить до смажених рибних стейків.