Рецепт Limonchinno фото

Limonchinno
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Напої , Алкогольні , Лікери
Кількість порцій: 10
Час приготування: 17 дн. 10 г. 0 хв.

В Італії люблять напої власного виробництва, кожна поважаюча себе родина готує кілька варіантів. Розповім про один з рецептів, як приготувати «Лімончінно». Ароматний, міцний і смачний.

Опис приготування:

Такий напій прийнято подавати в чистому вигляді. Чарки спеціально дуже охолоджують в морозильній камері, після чого розливають напій. Готовий напій повинен вийти фортецею 30 градусів, не менше. Якщо правильно все зробити, то отримаєте дуже смачний італійський алкогольний напій.


  • Лимон - 6 штук
  • Цукор - 400 грам
  • Спирт 90% - 700 мілілітрів
  • Вода - 0, 5 L
1
Лимони мою в гарячій воді, оскільки знадобиться їх цедра.
2
Ножем для очищення овочів зрізаю цедру, обрізаю білий шар, він надає гіркоту.
3
Очищені фрукти і лимонну цедру дрібно нарізаю гострим ножем і складаю в банку.
4
Спирт розмішую з водою (близько 300 мілілітрів) до фортеці 50 градусів і заливаю отриманою масою банку з лимонами. Відправляю напій в прохолодне темне місце і наполягаю 3 тижні.
5
Через певний час дістаю напій, проціджую його через дрібне сито або марлю, назад переливаю в банку.
6
Змішую цукор з 200 мілілітрах води, варю цукровий сироп, потім остуджують його. Переливаю сироп в банку і перемішую.
7
Готовий напій відправляю в холодильник на 1-2 дня, а після цього вже подаю його до столу.

Схожі рецепти